(5) értékelés

Szauna kályha - 8 kW - 30 - 110 °C

84 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Termék: EX10250222

|

Modell: UNI_SAUNA_G8.0KW

Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap
Főbb jellemzők
  • erős - 8 kW-os teljesítmény
  • egyszerű - könnyen telepíthető és kezelhető
  • gyors - felmelegít 110 °C-ra
  • hosszú élettartalmú - tartós és vízálló anyag
  • mobil - hordozható szerkezet
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.2

5 értékelés alapján

Rendezés :

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Minden jól ment. Polírozatlan rendelés, valamint gyors és korrekt szállítás. A szauna kályha is megfelel az elvárásaimnak. Csak a használati utasítás lehetne egy kicsit jobb.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Szauna kályha jó ár/teljesítmény aránnyal

A sütő teljes mértékben megfelel a céljának. Gyorsan felmelegszik és kellemes meleget áraszt. Az összeszerelés és az elektromos csatlakoztatás egyszerű. Fél óra elteltével az első felmelegítésnél az ezzel járó szagképződés véget ér.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Olcsó készülék meglepően bonyolult összeszereléssel

A sütő megfelel a céljának – ár/teljesítmény: nagyon jó. A szállítási idő megegyezik a hirdetményben foglaltakkal; a csomagolás jó. A termékkel kapcsolatos információk nem megfelelőek. A weboldalon található leírás lényeges részekben nem egyezik a használati utasítással: - Eszerint a sütőt a padlótól 20 cm-re kell beépíteni; Az első képen azonban egy padlómodell látható, és csak azt írja, hogy „Falra szerelhető”. Ez azonban feltétlenül szükséges a légáramlás működéséhez. - A fali rögzítés nincs jól átgondolva. Normál csavarokkal a kályha csak akkor rögzíthető szilárdan a falhoz, ha offset csavarhúzót használ. (Tipp: használjon segédszerkezetet vagy imbuszcsavarokat) - A tápkábel felszereléséhez lyukat kell fúrni vagy át kell fűrészelni kemény műanyagon (nem lehet kivehető dugót). - A termosztát nem beépíthető, hanem (ésszerűen!) a mennyezetre kell szerelni, és a külön megvásárolható vezérlőegység része. - Első használatkor a fűtőelemek füstölő védőrétege megég. Csak körülbelül egy óra nyitott ajtó melletti melegítés után használható a szauna szagkibocsátás nélkül. - A leírásban nincs szó arról, hogy nincs tápcsatlakozó kábel.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Germany

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

A szauna kályha jól működik... ha jól csatlakoztatja...

A megrendelt árut nagyon gyorsan, két napon belül kiszállították. Ez meglepően jó volt, mert kezdetben 6 napos szállítási határidőt hirdettek. Sajnos gondot okozott a szaunakályha elektromos csatlakozása. Az elektromos bekötés nincs részletesebben leírva a használati utasításban: csak annyi van rajta, hogy „400V 3N, 5x2,5”. Nincs sem kapcsolási rajz, sem információ a csatlakozókapcsok kiosztásáról. Hiszen a szaunakályha csatlakozódobozában van egy ezüst matrica a csatlakozási jelölésekkel. Ennek a matricának a helyzete és mérete azonban nem illett a csatlakozókapocshoz. Ez azt eredményezte, hogy kezdetben rosszul csatlakoztattam a sütőt, a három biztosíték közül az egyik azonnal kioldott, és a sütő nem működött megfelelően. Ezután reklamáltam a szaunakályhát, és két napon belül kaptam egy visszaküldési számot. Az áru becsomagolásakor még egy közelebbi pillantást vetettem a csatlakozó terminálra és felismertem a hibát a hibás kiosztással. Miután megfelelően csatlakoztattam a szaunakályhát, tökéletesen működött. Következtetésem: 2…3 fokozat a műszakilag hozzáértőknek, 5. osztály, ha „normál fogyasztóknak”.

Válasz tőle

Danke für Ihre Meinung. Wir arbeiten stetig daran, unsere Produkte und unseren Service zu verbessern.

Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket