(1) értékelés

Tétel: EX10040301

|

Modell: PHYSA FRANKFURT WHITE

Nyeregszék - 570 - 690 mm - 150 kg - Fehér

42 199,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető - a szék akár 150 kg-ig is terhelhető
  • állítható - a gáznyomásos rugónak köszönhetően a szék magassága 57 és 69 cm között állítható
  • kényelmes - ergonomikus és vastagon párnázott nyeregforma, plusz lábtartó
  • mozgékony - öt sima járású görgő a könnyed manőverezés érdekében
  • könnyen karban tartható - könnyű tisztíthatóság a szintetikus bőrnek és a krómozott acélnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Ergonomikus kialakítású nyeregszék az egészségesebb üléshez

Akár orvosi rendelőben, irodában, fodrászban, tetováló szalonban vagy kozmetikai stúdióban: a physa, a sport és az egészségügy szakértője által gyártott jól irányítható és állítható magasságú PHYSA FRANKFURT WHITE nyeregszéken mindig kényelmesen ülhet a munkahelyén, akár több órán keresztül is. Az ergonomikus nyeregforma garantálja az egészségesebb ülőhelyzetet, ellazítja az izmokat és tehermentesíti a gerincet.

Foglaljon helyet a physa kiváló minőségű gurulós székén

A rendkívül stabil munkahelyi szék akár 150 kg súlyig terhelhető. A nyeregszék egy ötágú, krómozott acélból készült lábon áll, amelyek végén öt darab, 360 °-ban elforgatható sima járású görgő található, vagyis a szék húzása, mozgatása rendkívül egyszerű. Azonban nem csak a jól forgó nejlon anyagú kerekek fordíthatók el 360 °-ban, hanem szék maga is, ami rendkívül hasznos az olyan munkahelyeken, ahol szükséges mozgékonyság, de a hely kicsi: például, fodrászként a vendég körül forogva, vagy fogorvosként a kezelőszék és az eszközök tárolására használt szekrény között "ingázva".

A forgószék magassága gyorsan és egyszerűen állítható be, 57–69 cm között, vagyis Ön minden munkahelyi helyzetben megfelelően és kényelmesen ülhet. Az ülés magasságának megváltoztatásához csak az ülés alatt található kar megfelelő irányba való nyomására van szükség. A hatékony gázrugónak köszönhetően a 38 x 36 cm méretű ülés felfelé vagy lefelé mozgatható. Lábait pedig a szék lábtartóján pihentetheti.

Az ülés fehér színű huzata a cipzár segítségével könnyen eltávolítható. A habszivaccsal töltött párnázat puha PU műbőrrel van bevonva, vagyis folyadék- és portaszító anyagának köszönhetően a szék rendkívül könnyen tisztítható. A kiváló minőségű anyagok és a robusztus, krómozott vas konstrukció, valamint az elegáns fehér színű huzat, elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöznek a széknek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


2.0

1 értékelés alapján

08.02.2023