Tétel: EX10062133

|

Modell: MSW-PROCAT-1000NW

Elektromos futómacska - 999 kg - távirányító

439 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kényelmes – egy 1600W-os motor mozgatja a terhet, amely vezeték nélküli távirányítóval vezérelve
  • terhelhető – legfeljebb 999 kg teherbírással
  • gyors – 8 m/perc sebességgel emeli a terheket
  • professzionális – 12 m hosszú, kiváló minőségű acélkábel
  • sokoldalú – ideális raktárakba, garázsokba, műhelyekbe, hangárokba, illetve bárhová, ahol nehéz rakományokat szállítanak

TERMÉK LEÍRÁSA

Nehéz terhek szállítása könnyedén az elektromos futómacskával

Nem csupán drótköteles emelővel vagy láncos emelővel szeretné megemelni a terheket, hanem szállítani is szeretné azokat? Akkor válassza az elektromos futómacskát 12 m hosszú acélkábellel az MSW-től!  A nagy teljesítményű motornak és az egyenletes futómacskának köszönhetően a nehéz rakományok szállítása ezentúl gyerekjáték! A tartós futómacska kiválóan alkalmas professzionális használatra gyárakban, újrafeldolgozó-üzemekben, hajógyárakban, az iparban, illetve bárhol, ahol nehéz terheket kell szállítani. A haladómű 68–110 mm széles acélgerendákhoz alkalmas.

Elektromos haladómű professzionális szerszámaink és készüleink közül

Az elektromos futómacskát nagy teljesítményértékek jellemzik: A 1600 W-os motor akár 500 kg-os terhek megemelésére is képes legfeljebb 12 m-es magasságig 8 m/perc mellett. A 12 m hosszú, kiváló minőségű acélkábel, amelynek átmérője 5,6 mm, maximális rugalmasságot biztosít. A futómű segítségével az elektromos haladómű íves felületeken is működtethető, amennyiben az ív sugara minimum 1 m. A haladómű sebessége 0.96 km/h.

Egy kötélcsiga behelyezésével az emelési magasság felére csökken, 6 m-re, az emelési sebesség pedig 4 m/percre. Ezzel egyidejűleg a drótköteles emelő teherbírása 999 kg-ra nő, és lehetővé teszi a nehéz terhek emelését. A futómacska a kötélcsiga alkalmazásával így kétszer akkora vonóerővel rendelkezik.

A max. 999 kg terhelhetőségű haladómű egy gombnyomással vezérelhető a mellékelt távirányítóval. A jól átgondolt biztonsági funkciónak köszönhetően ez a modell automatikusan leállít minden emelési vagy süllyesztési folyamatot, ha az áramellátás megszakad. Az IP54 védelmi osztályú elektromos drótköteles emelő védve van szennyeződés vagy víz behatolása ellen is.

MŰSZAKI ADATOK