Kézi csörlők

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 12 az 12 termék

A szűrésre nincs találat!

A teherbíró kézi csörlővel a kézműves vagy szerelő nehéz terheket is gond nélkül mozgathat menet közben. Legyen szó járműről vagy más nehézáruról. A mobil láncos emelővel a mesterember optimálisan fel van szerelve minden elképzelhető teher emelésére és mozgatására. A csörlők általában magas szintű biztonságot nyújtanak és rendkívül rugalmasak. Ezért a kis kézi csörlőt az ipar, a logisztika és az építőipar számos területén használják.

A modern kézi csörlő ideális áttételi arányt kínál

A legtöbb esetben a mobil használatra szánt modern csörlő a forgattyú állítható áttételi arányával rendelkezik. Ez lehetővé teszi a mesterember számára, hogy ideálisan alkalmazkodjon az adott körülményekhez és a terhelésekhez. Az ilyen típusú csörlő kézzel is működtethető, és ehhez egy csörlő áll rendelkezésre. A kézműves a fogaskerekek optimális áttételi arányának köszönhetően ezt a csörlőkarral ellátott fogaskereket nagy erőfeszítés nélkül forgathatja, és így a legnehezebb terheket is megmozgathatja. A kézi csörlő kompakt kialakítása ellenére ezek a modellek különösen nagy teherbírást biztosítanak. Álló terhelés esetén számos modell 1100 kg és annál nagyobb húzóerővel rendelkezik. Ez a maximális húzóerő gördülő vagy zsugorodó terhelés esetén még jobban megnő. A kézi csörlő racsnis csörlőjával a mesterember mindig a biztos oldalon áll.

A csörlő különösen robusztus hajtóműrendszert kínál, ami különösen biztonságossá és kényelmessé teszi a csörlővel való munkát. A fékkel ellátott láncos emelő lehetőséget nyújt arra is, hogy a kezét levegye a forgattyúról anélkül, hogy a kábel feszessége meglazulna. Ebben az esetben a kézi csörlő automatikusan leállítja a teher húzását, amíg a mesterember újra el nem kezdi mozgatni a forgattyút. A láncos emelő előnyei: - a csörlők mobilak és nagy teherbírásúak - az ideális áttétel lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést - az automatikus fékkel ellátott racsnis csörlő nagyfokú biztonságot nyújt. Számos modellt horganyzott acélból készült, különösen jó minőségű kötéllel szállítanak. Ezek a kiváló minőségű kötelek általában nem hajlamosak a csavarodásra, ezért hosszú élettartamúak.

Vásároljon kiváló minőségű láncos emelőt, és biztosítsa a kényelmes munkavégzést

A gyártók minden egyes kézi csörlő gyártása során különös figyelmet fordítanak a precíz gyártásra. A neves gyártók továbbá csak a legstabilabb és legellenállóbb anyagokat használják a kézi csörlőhöz. A 12 V-os csörlőkhöz hasonlóan ez különösen magas minőségi színvonalat eredményez minden egyes láncos emelő esetében. A gyártók alapvetően robusztus acélt használnak anyagként, amely egyszerre ellenálló, korróziómentes és különösen könnyű. Az ilyen kézi csörlő alaplemeze több lyukat kínál, amelyek segítségével a mesterember könnyen csavarozhatja és rögzítheti csörlőjét. A mesterember például egy ilyen kézi csörlőt használhat falra szereléshez. A gyártók ideális csörlő tartozékokat is kínálnak.

A gyártók minden láncos emelőnél ügyelnek arra is, hogy a csörlő a lehető legkisebb legyen, és mégis nagy húzóerőt nyújtson. Ezáltal a kézműves egy olyan csörlőt kap, amely ideálisan hordozható és rugalmasan használható. A modern modellekkel mind az összeszerelés, mind a csörlő kézi működtetése gyerekjáték. A kézi csörlő minden egyes alkatrésze, a forgattyútól a fogaskerekekig, gondos minőségellenőrzésen esik át, ezért különösen magas minőségű. A gyártók csak így tudják garantálni a biztonságos és kényelmes munkát a láncos emelővel. Azok a kézművesek, akik kiváló minőségű kézi csörlőt szeretnének vásárolni, ebben a kategóriában garantáltan megtalálják a számukra ideális modellt.