Tétel: EX10280130

|

Modell: WIE-AT-300

Élvefogó csapda - 102 x 18 x 27.5 cm - rácsméret: 25 x 25 mm

22 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • állatbarát – kártékony és nem kívánatos állatok sérülés nélküli befogására
  • megbízható – érzékeny kioldószerkezetének, a biztonságos zárnak és a  25 x 25 mm-es rácsméretnek köszönhetően
  • biztonságos – stabil, fedéllel védett hordfogantyúval a kezek védelme érdekében
  • tartós és időjárásálló – a horganyzott acél szerkezetnek köszönhetően
  • Tartozékok – húsfogó, húshorog és műanyag kesztyű

TERMÉK LEÍRÁSA

Kártevők állatbarát befogására alkalmas élvefogó csapda a Wiesenfieldtől

Az élvefogó csapdák használatát általában véve állatbarát befogási módnak tekintjük. A Wiesenfield WIE-AT-300 nyestcsapdájával egy kifejezetten megbízható és egyszerűen kezelhető modell kerülhet birtokába. Az érzékeny szerkezettel és a számtalan tartozékkal biztonságosan és gond nélkül foghatja be és szállíthatja el a kártékony vagy nem kívánatos állatokat. A doboz formájú csapda összeszerelt állapotban kapható, így szállítás után azonnal bevetheti. 

Időjárásálló állatcsapda kis- és nagytestű négylábúakhoz

- 102 x 18 x 27.5 cm-es teljes méretével és 25 x 25 mm-es rácsméretével ez az élvefogó állatcsapda kisebb állatok, pl. patkány befogására is alkalmas, de akár nyestcsapdaként vagy rókacsapdaként is használható. Az érzékeny zármechanizmus megbízhatóan reagál minden mozgásra. Miután elkapta a csirkefogót, az élő állattal együtt biztonságosan hordozhatja a csapdát a fogantyúnál fogva, amelyet a kéz védelme érdekében fedél vesz körül.

A teljesen összeszerelt élvefogó csapda minden része horganyzott acélból készült, ezért kifejezetten ellenáll a rozsdának és rendkívül tartós. Ennek köszönhetően a csapdát nemcsak padlásokon, pincékben, raktárhelyiségekben vagy garázsokban helyezhetjük el, hanem kertekben vagy mezőgazdasági üzemekben is, hogy eltávolítsuk a kártevőket. 

A csapdán kívül az azonnali használathoz szükséges tartozékok is megtalálhatók a csomagban, például egy húsfogó, egy húshorog, és műanyag kesztyű a csapda biztonságos telepítéséhez és előkészítéséhez, valamint az állatok lakatlan területen való veszélymentes kiengedéséhez. 

MŰSZAKI ADATOK