Trustpilot
Akciós
(2) értékelés

Kopasztógép - 1 fürj/perc

95 490,00 Ft 103 497,62 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10280052

|

Modell: WIE-QP-30

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan július 25., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
95 490,00 Ft
3+
5%
90 715,50 Ft
5+
10%
85 941,00 Ft
10+
15%
81 166,50 Ft
Főbb jellemzők
  • hatékony – a gép percenként 1 fürj megkopasztására képes
  • precíz – 113 darab speciálisan barázdált és elrendezett gumi kopasztóujj garantálja az optimális eredményt
  • nagyteljesítményű – az optimális sebességről 150 wattos motor gondoskodik 
  • tiszta – a kitépett tollak a nagy kidobócsúszdán keresztül kikerülnek a gépből
  • tágas – a 30.5 cm átmérőjű dob optimális fürjek kopasztásához
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Kopasztógép, amely alaposan és gyorsan megkopasztja a fürjeket

Fürjeket tenyészt, de nincs ideje a madarakat kézzel kopasztani? Akkor a mezőgazdasági eszközöket gyártó Wiesefield WIE-QP-30 elektromos kopasztógépe ideális segítőtársa lesz, hiszen másodpercek alatt elvégzi Ön helyett az időigényes és megerőltető munkát.

A Wiesefield szárnyaskopasztó gép egy perc alatt megkopaszt egy fürjet

A kiváló minőségű szárnyaskopasztó gép egyetlen perc alatt megfosztja a fürjet a tollaitól. Így pár perc alatt számtalan fürjet meg tud kopasztani kisüzemében. Mindezt egy 150 wattos motor segítségével, amely hatékonyan hajtja az élelmiszerekhez használható nemesacél dobot. A dob belsejében 113 darab barázdált, speciálisan elrendezett gumi kopasztóujj gondoskodik az optimális eredményről, és kíméli az állat bőrét. A felhasznált természetes kaucsuknak köszönhetően az ujjak tartósabbak, és ha elhasználódnak, könnyen kicserélhetők. 
A szárnyaskopasztó gép gumiujjai a tollakon kívül a szennyeződést is eltávolítják a szárnyasok bőréről. A kitépett tollak a nagy kidobócsúszdán keresztül víztömlő segítségével kikerülnek a gépből, és egy tartályban összegyűlnek. A kopasztógép megfelelő különböző baromfifajtákhoz, például kacsához, libához, pulykához vagy galambhoz. A felhasználás szempontjából nem az állat fajtája, hanem az állat mérete (≥ 1 kg) a döntő tényező. 
A fürjekhez használható szárnyaskopasztó gép szinte teljes egészében korrózióálló nemesacélból készült, és hosszú élettartamával gazdagítja minden gazda, fürjtenyésztő és hobbitenyésztő eszköztárát. Az optimális kopasztási eredmény érdekében javasoljuk, hogy készítse elő a fürjeket forrázógépben, hogy a tollak még könnyebben leváljanak a bőrről.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Italy

Kiváló vásárlás

Valóban gyönyörű gép, nagyon hatékony a munkájában... Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fog működni... Csak gyakorolni kell a merülési időket és a melegvíz hőmérsékletet, hogy "leforrázzuk" az állatokat, mielőtt kopasztják őket... A fürjeken kívül kis tyúkokhoz (Sebright stílusban) is használtam kiváló eredménnyel, sőt akár 1 kilóig terjedő kakasokkal is, a célomnak megfelelve... A fürjeknél viszont igazán kivételes...

Válasz tőle

Köszönöm a pozitív és biztató véleményedet. Reméljük, hogy ismét segíthetünk céljai elérésében. Szép napot kívánunk!
Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Csúcsminőség!

Kiváló gép, professzionális minőség, minden rozsdamentes acél. Gyors kiszállítás kiváló (masszív) csomagolásban. 200%-ban ajánlom ezt a fürjtépőt.

Eredeti értékelés megjelenítése

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket