Trustpilot

Asztali mérlegek

Akciós
Asztali mérleg - 10 kg / 1 g
Steinberg Systems
(12)

Asztali mérleg - 10 kg / 1 g

Méretek (HxSzéxMa)
21.5 x 15 x 4 cm
10 290,00 Ft 12 690,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 5. 30.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A Kern konyhai mérleg vonzó kialakításával és magas funkcionalitásával nyűgöz le. Az 1g-os mérési pontossággal, maximum 30 kg-os súly mellett, teljes mértékben megbízhat a megjelenített eredményekben. Az átlagon felüli, 12 órás üzemidő lehetővé teszi, hogy a mérleget rendkívül hosszú ideig használhassa mindennapi munkája során. Az expondónál a legnagyobb hangsúlyt a funkcionalitásra fektetjük - ez más készülékeinkben, például a hegesztőeszközökben is érezhető. Bízzon az expondóban, és rendeljen még ma kedvező áron konyhai mérleget.

Alacsony ár és maximális eredmények a konyhai mérlegen

Expondo webáruházunkban ipari gépek és felszerelések választékát találja. Beleértve természetesen az konyhai mérlegeket is, amelyekkel akár 30 kg súlyt is mérhet grammra pontosan. A beépített PRE-TAR funkcióval még pontosabban dolgozhat. Beállíthatja a kézi előmérlegelést. Ha ismeri a tartály súlyát, akkor egyszerűen kivonhatja azt előre, így nyomon követheti a töltelékmennyiség változását. Az ultramodern LCD-kijelző, amely a tápegység készülékeinken is megtalálható, modern, mégis időtálló jelleget kölcsönöz az konyhai mérlegeknek. Így a készülék nemcsak funkcionalitásával, hanem időtlen dizájnjával is meggyőző. A nagy mérési tartományoknak és a kompakt méreteknek köszönhetően a nehéz terhek nagy pontossággal mérhetők a legkisebb helyeken is. Ez jól jön a minimális súlykülönbségek meghatározásakor. Ezenkívül teljesen Öntől függ, hogy melyik mérési egységet szeretné megjeleníteni. Te választasz! Mi az expondónál évek óta ezt a mottót követjük. Nemcsak az konyhai mérlegek, hanem a vendéglátóipari grillek vagy a bain marie-k esetében is Ön dönt a méretekről és a teljesítményről. Fontos számunkra, hogy Ön döntsön - elvégre évekig fog dolgozni az új berendezéssel, és be fogja építeni azt a napi munkafolyamatába.

Milyen konyhai mérleget vegyek?

2007-es alapításunk óta nemcsak mi, hanem ügyfélkörünk is folyamatosan nőtt. Egy világos célt tartunk szem előtt: az Ön elégedettségét. Munkatársaink magas motivációja és szakértelme a mi nagy teljesítményű motorunk, amelyből végső soron Ön is profitál. Évek óta ugyanazokkal a prémium gyártókkal dolgozunk együtt, ami lehetővé teszi számunkra, hogy csak a legjobb és legmegbízhatóbb termékeket kínáljuk, ráadásul alacsony áron. Az alacsony ár azonban nem jár együtt a rosszabb minőséggel - épp ellenkezőleg! Az évek óta tartó együttműködésnek köszönhetően ez az ár lehetővé vált, miközben a minőség a szokásos, sőt a hasonló beszállítókhoz képest átlagon felüli. Ön is nagy teljesítményű termékeket keres a szerszámok és készülékek kategóriában? Ebben is tudunk segíteni. Az MSW Motor Technics magfúrógépei kiváló minőségű kivitelezéssel meggyőznek, és még a legkeményebb anyagok, például a vasbeton átfúrása sem jelent igazi kihívást a készülék számára. Az Expondo további előnyöket tartogat az Ön számára. Ezenfelül hozzáértő szervizcsapatunk telefonon és e-mailben is rendelkezésre áll, hogy válaszoljon minden felmerülő kérdésére. Döntsön az expondo konyhai mérlegéről még ma!