Trustpilot

Precíziós mérlegek

Akciós
Precíziós mérleg- 2000 g / 0,01 mg - fehér
Steinberg Systems
(1)

Precíziós mérleg- 2000 g / 0,01 mg - fehér

Méretek (HxSzéxMa)
14.3 x 18.7 x 23 cm
60 990,00 Ft 65 443,29 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 25.
Akciós
Precíziós mérleg - 1000 g / 0,01 g - Ø 130 mm - LCD
Steinberg Systems

Precíziós mérleg - 1000 g / 0,01 g - Ø 130 mm - LCD

Méretek (HxSzéxMa)
8 x 20 x 30 cm
55 490,00 Ft 59 542,86 Ft
Korlátozott idejű ajánlat
Legalacsonyabb ár garancia
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan 7. 25.

Inspirálódjon az expondo blogjával!

A saját elektromos műhelye számára készült termékeken kívül, mint például a forrasztóállomásaink, az Expondo professzionális eszközöket is kínál laboratóriumok számára, mint például az ultrahangos tisztító gépeink. Precíziós mérlegeink is ebbe a kategóriába tartoznak, de a laboratóriumokon kívül természetesen az iparban is hasznos eszközök! A mérőfelület kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a Steinberg Systems a professzionális termék kiváló minőségű kivitelezésére is figyelmet fordított. Döntsön még ma egy precíziós mérleg mellett!

 

Mik a precíziós ékszer mérleg előnyei?

A precíziós mérlegek mérőállványa rozsdamentes acélból készült, ezért nagyon robusztus és könnyen tisztítható. Számos modellünk háttérvilágítással ellátott LCD-kijelzővel is rendelkezik. Ez biztosítja, hogy minden körülmények között könnyen és kényelmesen dolgozhasson a precíziós mérleggel. Egyes modellek kivehető üvegházzal is rendelkeznek, amely véd a szennyeződésektől. A precíziós mérlegeket laboratóriumi mérlegeknek is nevezik, mivel elsősorban laboratóriumokban használják őket kis súlyok vagy anyagok mérésére. Mérlegeink modern kialakítása lehetővé teszi az adatok nyomtatóra vagy számítógépre történő átvitelét is egy adatfelületen keresztül. Néhány precíziós mérlegünkkel százalékos értékeket is meghatározhat. Mielőtt megvásárolná az egyik mérlegünket, mindenképpen vegye figyelembe ezeknek az érzékeny eszközöknek a jellemző tulajdonságait. Ha például eladásra szánt szabványos élelmiszer-mennyiségeket mér, akkor valószínűleg egy darabszámláló mérleg a jobb választás. A nagyobb súlyok viszont padló- vagy platformmérlegekkel határozhatók meg, amelyek nagyobb mérési mennyiségeket tesznek lehetővé. Kifejezetten ipari felhasználásra tervezett függeszthető darumérlegeink a legnagyobb terheléseknek is ellenállnak. A bilincsnek köszönhetően kényelmesen rögzítheti őket egy daruhorgon, és akár 10 tonna súlyt is lemérhet velük! A precíziós mérlegeken kívül tehát számos más modell is létezik a különböző alkalmazásokhoz.

Hogyan működik a nagy pontosságú digitális gramm mérleg?

Különösen a precíziós mérlegeknél fontos, hogy a mérlegelésnél minden utasítást kövessünk, mert itt a lehető legpontosabb eredmény a legnagyobb szerepet játszik! A laboratóriumi mérlegek 0,1-0,001 g pontossággal mérnek, ezért helyes használat esetén nagyon pontosak. Ha még pontosabb értékeket szeretne elérni, használjon analitikus mérleget. A mérlegelésnél ügyeljen arra, hogy a mintát a mérőedény közepére helyezze, és a lehető legkisebb mérőedényt használja. A precíziós mérlegeket különböző területeken használják. Nemcsak a laboratóriumokban jelentenek megbízható segítséget, hanem például élelmiszerek mérésére is használják őket. De a precíziós mérlegeket az ékszeriparban is használják. Az olvasztókemencén kívül az aranyművesek napi munkájának fontos részét képezik a legkisebb fémmennyiségek mérlegelése során az ékszer mérleg. Nem számít, hogy milyen területen szeretné használni a precíziós mérlegét: Természetesen mindig számíthat a kiváló expondo minőségre! Ezt mindenekelőtt az erős márkák garantálják, amelyek a legkülönbözőbb területekről származó, kiváló minőségű termékeket kínálnak Önnek. A vendéglátóiparban a popcorngépek és a szakmában a hegesztőgépek sikere után most örömmel segítünk Önnek a laboratóriumi munkálatokban is precíziós mérlegeinkkel!