Precíziós mérleg - 200 g / 0,001 g

Cikkszám: EX10030046 / Típus: SBS-LW-200A

Precíziós mérleg - 200 g / 0,001 g

 • Cikkszám: EX10030046
 • Típus: SBS-LW-200A
 • Első forgalmazás: -1
 
 
 
79285,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t valamint a házhozszállítás díját*

Raktáron. Szállítási idő kb 4-6 munkanap

Precíziós mérleg - 200 g / 0,001 g

A precíziós mérleggel SBS-LW-200A különösen pontos eredményekkel szolgál. Termékünk maximális kapacitása 200 g, pontossága pedig 0,001 g. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a mérleg bármilyen területen használható, ahol pontos mérésekre van szükség. Ezáltal a mérleg tökéletesen alkalmas laboratóriumi munkálatok, vendéglátóipari mérések, illetve ipari szükségletek ellátására. Az olyan feladaok, mint az anyagszámlálás vagy bizonyos összetevők pontos mérése mostantól gyerekjáték. A Steinberg termékcsaládban kiváló minőségű ipari gépeket és felszereléseket, valamint pontos mérlegeket talál.

Érje el a tökéletes méréspontosságot a Steinberg Systems precíziós mérlegével  

 

A precíziós mérleg kerek mérőfelülete kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, átmérője pedig 8,5 cm. A mérőfelületre nedves és vizes tárgy is helyezhető. Mindemellett a rozsdamentes acél garantálja a higiénikusságot és a könnyű tisztítást..

 

Manapság mindenki siet, ezért elengedhetetlen, hogy a mérések gyorsak és precízek legyenek. A mérleg közvetlenül mutatja az eredményeket, valamint a képernyő akkor is azonnal reagál, ha nullázódik. A kék háttérvilágítással ellátott, beépített LCD kijelzőnek köszönhetően, a mért értékek bármilyen látási viszonyok között könnyedén leolvashatóak.

 

Az elektoros mérleg különböző praktikus funkciókkal rendelkezik. A Tára funkció segítségével meghatározhatja a tárgyak csomagolás nélküli tiszta súlyát, míg a PCS üzemmóddal egyes anyagok számlálása lehetséges. Egyéb funkciók közé tartozik a százalék meghatározása, valamint a kivonás funkció. 13 különböző súly mértékegység közül választhat.

 

Az adatok egyszerű továbbítása a nyomtatónak vagy a számítógépre a mellékelt szoftvernek hála és a RS 232 csatlakozónak hála nagyon egyszerű. A mérési adatok egy csatlakozókábel segítségével azonnal továbbíthatók. A közvetlen adatátvitel révén elkerülhetők a bosszantó papírmunkák, valamint a lehetséges írás- és olvasási hibák.

 

A levehető szélvédő megvédi a mérlegen található mintákat a szennyeződéstől. A védelem továbbá a mérési eredmények minőségét is javítja. Ezenkívül a billentyűzet víz-, és zsírálló. A robusztus gumitalpaknak köszönhetően a precíziós mérleg minden felületen biztonságosan áll. Továbbá a gumilábak a munkafelületet is megvédik a karcolásoktól. A hihetetlenül stabil háza védi a mérleget a kinti befolyásoktól és rezgésektől.

Különlegességek

 • Mérésitartomány 200 g-ig - pontosság 0,001 g
 • Adatátvitel nyomtatóra vagy PC-re RS 232
 • digitális LCD-kijelző jól olvasható számokkal
 • sok különböző funkció
 • automatikus önkalibrálás

Legfontosabb információk

Modell
SBS-LW-200A
Cikkszám
3046
Termék állapota
Új
Szélvédő anyaga
Biztonsági üveg
Mérőfelület anyaga
Acél
Maximális terhelhetőség
200 g
Pontosság
0,001 g
Maximális teherbírás
135 %
Kijelző
LCD kék háttérvilágítással
Funkciók
- Tarázás - Nullázás - Kivonás - Számlálás - Százalékszámítás - Kalibrálás - Riasztás - Energia takarékos üzemmód - Túlterhelés elleni védelem - Töltöttség kijelzés
Mértékegységek
g/ct/Ib/oz/dr/gn/ozt/dwt/MM/tl.J/tl.T/tl.H/t.
Nulla-kiegyenlítés
a teljes mérési tartományban
Áramellátás
DC 9 V / = 5W, 230V AC 50 / 60 Hz
Üzemi hőmérséklet       
5 ~ +35 °C
Müködési tartomány páratartalom
50% / <85%
Mérési felület átmérője
8,5 cm
Méretek (HxSzxM)
21 x 31 x 31 cm
Súlya
4 kg
Szállítási méretek (HxSzxM)
42 x 41 x 31 cm
Szállítási súly
5,2 kg

Mit tehetek, ha a mérlegem elromlott?

Professzionális kiszolgálást nyújtunk önnek, aminek köszönhetően a jogosult Szervízpartnerünknél a mérlege megjavításra kerül. Ennek érdekében kérjük vegy fel velünk a kapcsolatot.

Mi a tarázás?

A "tárázás" funkció lehetővé teszi a termék bruttó vagy teljes tömege és nettó tömege közötti különbség mérését. Akkor kerül ez használatra, amikor olyan termékeket kell mérnie amit magában nem tudna mérni.

Mekkora a mérőplatform?

A mérőfelület átmérője 8,5 cm.

 • Precíziós mérleg SBS-LW-200A
 • szabvány súlyok
 • hálózati csatlakozó
 • platform
 • Használati útmutató

Írja meg az első értékelést ehhez a termékhezÉrtékelés leadása
Az értékelések egy rövid ellenőrzés után megjelennek.

A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!