Ellenőrzött minőség

Árszorzós mérlegek

Fedezze fel sokoldalú termékkínálatunkat!
további kategóriák

1 - 24 az 40 termék

A szűrésre nincs találat!
1 / 2

Az Expondo már régóta az ipari gépek és bútorok beszállítójaként van jelen vendéglátóiparban. Nálunk tehát megbízható lehetőségeket talál az ételek melegen vagy hidegen tartására, és természetesen rozsdamentes acélból készült bútorok széles választékát, amelyekkel berendezheti nagykonyháját. De az élelmiszerek mérése is a mindennapi élet része, például egy hentesüzletben. Ezért kínálunk itt professzionális megoldásként árszorzós mérlegeket. A készülékek egyszerű kezelhetősége különösen több ár összeadásakor válik előnyére, amikor egy gombnyomással összeadhatja a lemért mennyiségeket, és mindig szemmel tarthatja az aktuális eladási árat.

Árszorzós mérleg az Ön partnere a gasztronómiában

Az árszorzós mérleg az optimális eszköz a különböző áruk mérésére és az aktuális mérési eredmény alapján az eladási ár közvetlen kiszámítására. Mivel a hagyományos mérlegelés és kézi árszámítás a népszerű árszorzós mérlegekkel meglehetősen alkalmatlan a mindennapi értékesítésben, és időigényes és fárasztó tevékenységgé válhat, egy árszorzós mérleg jelentősen megkönnyíti az értékesítésben végzett munkáját. Ezek a mérlegek különösen alkalmasak 40 kg-os mérési tartományok mérésére, amelyre még a legtöbb precíziós mérleg sem alkalmas az alsó terhelhetőségi határérték miatt. A nagy teherbírás ellenére árszorzós mérlegünk akár egy gramm pontossággal dolgozik, ami különösen rugalmassá teszi a felhasználhatóságot.

A nálunk kapható elektromos és bolti mérlegek rendkívül magas minőséget kínálnak verhetetlen áron. Az expondo, mint a kiváló minőségű mérlegek specialistája, az ipari igényekhez, például padló- vagy daru mérlegekhez is kiváló minőségű modellek széles választékát kínálja. Árainkat számító mérlegeink azonban pontosan a megfelelő pontosságot is kínálják az értékesítés napi követelményeihez. Modelljeinket többek között a különösen finom beosztás, az akkumulátoros vagy hálózati üzem, az LCD vagy LED kijelző jellemzi. Az expondo üzletünkben található bolti mérlegek tökéletes választást jelentenek az Ön igényeihez.

Eladó árszorzós mérlegek

Az ultramodern és megfizethető árú készülékeink már előre kalibrálva vannak, és közvetlenül üzembe helyezhetők anélkül, hogy a cellák nehézkes kalibrálására lenne szükség. Akár a helyhez kötött kereskedelemben, akár a mobil értékesítésben: egy professzionális és megbízható árszorzós mérleg nélkülözhetetlen eszköz az Ön és ügyfelei közötti gyors értékesítési folyamat biztosításához. A tartós kialakítás mellett a hangsúlyt a könnyű kezelhetőségre és a felhasználóbarát működésre helyezzük, ami a lehető legegyszerűbbé teszi az értékesítési folyamatot.

A mindennapi használatban kiemelt szerepet játszik az árszorzós mérlegek robusztussága, mivel a nedvesség és a zsír gyors kopást okoz a hagyományos készülékeken, és így nagyban különbözik a professzionális mérlegektől. Nem számít, hogy apróra vágott gyümölcsök vagy zöldségek mérlegére van-e szüksége, vagy a készüléket hentesek vagy snackbárok segédeszközeként használja - árszorzós mérlegeink mindig optimális megoldást kínálnak.

A Steinberg System és a Kern bolti mérlegeivel még a legnehezebb munkakörülmények és nagy hőmérséklet-ingadozások mellett is pontos mérési eredményre és megbízható ármeghatározásra számíthat. Az újratölthető akkumulátorok opcionális használatával árszorzós mérlegeink alkalmasak piaci vagy áramtalan árusítóhelyeken történő használatra is. Ez azt jelenti, hogy nem kell nélkülöznie a heti piacokon vagy a mozgó árusító standokon az árszorzós mérlegek előnyeit.