(1) értékelés

Tétel: EX10200050

|

Modell: TEM030C-PZR-B1

Árszorzós mérleg - hitelesített - 30 kg / 10 g - dupla-LCD

88 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • hitelesített - kalibrált, hitelesített és kereskedelmi használatra alkalmas
  • pontos - 5 g-os (15 kg) vagy 10 g-os (30 kg) mérési pontosság
  • gyors - közvetlen hozzáférés akár 8 előre programozott árhoz
  • tiszta - modern, dupla LCD-kijelző háttérvilágítással és 15 mm magas számjegyekkel
  • tartós - hosszú, akár 200 órás akkumulátor-élettartam vagy tápkábelről való működtetés
  • tágas - nagy, 27,8 x 32,8 cm-es, rozsdamentes acélból készült mérési felület

TERMÉK LEÍRÁSA

Tartós árszorzós mérleg LCD-kijelzővel

A TEM030C-PZR-B1 mérőtállal ellátott árszorzós mérleg különösen pontos mérési eredményeket szolgáltat, maximális terhelhetősége 30 kg, pontossága pedig 10 g. Ennek köszönhetően mérlegünk tökéletesen alkalmas ha boltokban, gyógyszertárakban, tea boltokban, élelmiszerboltokban, vagy piacokon való munkavégzésről van szó. Mindezek mellett termékünk más olyan területeken is használható, ahol a termékek súlyának ellenőrzésére van szükség.

Hitelesített pontosság a TEM ellenőrző mérlegével

Az árszorzós mérleg már kalibrálva és hitelesítve van, így engedélyezett kereskedelmi használatra, amelyet a termék címkéjén található M minőségi jegy tanúsít. Ez az első hitelesítés az üzembe helyezéstől kezdve két évig érvényes, de a nemzeti jogszabályoktól függően egy hitelesítésre felhatalmazott személynek ajánlott újra megerősítenie. Csak ekkor kapja meg az üzleti mérleg a hitelesítési matricát és a megfelelőségi nyilatkozatot, amelyek ennél mérlegnél erősen ajánlottak.

A TEM hitelesített ellenőrzőmérlege két mérési tartománnyal rendelkezik. 15 kg-ig mérhet a mérleggel legfeljebb 5 g-os maximális eltéréssel, illetve 30 kg-os tárgyak esetében az eltérés legfeljebb 10 g lehet. A meghatározott értékek a kettős LCD-kijelző elülső és hátulsó oldalán jelennek meg. Az egyszerű használat érdekében olyan funkciók állnak rendelkezésére, mint a tárázás és nullázás. A kiválasztó gombokkal akár 8 árat lehet közvetlenül kiválasztani. Ezenkívül a kezelőpanel egy fóliával van védve a szennyeződésektől.

A mobil piaci mérleget két akkumulátor működtet. Ezenkívül a 200 órás működési idővel a mérleg egy nagyon hosszú élettartamot tud felmutatni. Egy állapotjelző figyelmezteti Önt az akkumulátor lemerülése előtt. Ezenfelül a 27,8 x 32,8 cm-es mérőfelület könnyen kezelhető rozsdamentes acélból készült. A csúszásmentes és állítható magasságú lábak elősegítik a mérleg biztonságos, valamint vízszintes állását.

Az árszorzós mérleg egy RS-232 csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a számítógépekhez, illetve pénztárgépekhez való csatlakoztatást. Az adatátvitelhez különböző kommunikációs protokollok állnak rendelkezésére, mint például a DIALOG 06, TEM, TISA, illetve DELTA.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


1.0

1 értékelés alapján

08.02.2023

Ho acquistato questa bilancia il 31 gennaio e l'ho ricevuta il 4 febbraio; una volta installata, ho scoperto che non svolgeva le funzioni indicate nel sito web del venditore, praticamente era inutilizzabile per il mio punto vendita: non effettua la somma delle singole vendite e non memorizza nulla. Ho inviato un'email per ricevere spiegazioni e mi hanno risposto dopo 5 giorni ammettendo la colpa e proponendomi di tenere la bilancia rimborsandomi 34 euro; oppure di rimandargli la bilancia e ricevere il rimborso totale. Nessuna proposta di una bilancia alternativa che svolgesse la funzione richiesta. Non potendo utilizzare la bilancia ho scelto il reso con rimborso totale. Bilancia ritirata il 21 febbraio e rimborso ricevuto oggi 4 marzo. Sicuramente non acquisterò mai più da questa azienda .