Tétel: EX10030578

|

Modell: SBS-DW-50VA

Digitális precíziós mérleg - 50 g - 0,005 g / 50 g - ø 60 mm - szélfogóval

20 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos – 50 g-ig terjedő mérési tartomány ±0,005 g-os pontossággal 50 g-on ként, a levehető tető extra védelmez nyújt az érzékeny tárgyak számára és javítja a mérési eredményt
  • rugalmas – számos funkcióknak és mértékegységnek hála
  • egyszerű – könnyen használható és tisztítható, valamint a tetőnek hála könnyen és biztonságosan tárolható
  • jól látható – jól olvasható, háttérvilágítással ellátott LED-kijelző
  • tartós – a nemesacélból készült mérőfelületnek és a robusztus műanyagból (ABS) készült háznak és tálnak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos precíziós mérleg sok funkcióval és mértékegységgel

A Steinberg Systems szélfogóval ellátott precíziós mérlegével az arany, érmék, drágakövek, teák, fűszerek és még sok más tárgy súlyát pontosan és kényelmesen lemérheti. A stabil háznak hála a digitális mérleg mindig jól védve van a karcolások és ütések ellen és probléma mentesen minden táskában tárolható. A mobil használat mellett a kis mérleg ideális iskolákban, ékszeresetekben, laborokban vagy konyhákban való használatra is. Pontos mérlegeket más alkalmazási területekre, valamint magas minőségű ipari felszereléseket talál a Steinberg Systems kínálata között.

Digitális precíziós mérleg lenyűgöző mérési pontossággal

Magas 0,005 g-os pontossággal a digitális mérleg minden súlyt meghatároz 50 g-ig. A súly megjelenítése 2 mp után megtörténik, 0,001 g-os lépésekben. Igény szerint méréseinél választhat a g, tl, gn, oz, ozt, dwt, ct mértékegységek között. A számos mértékegység mellet a precíziós mérleg sokféle funkcióval is rendelkezik, amelyek közé tartozik a nullázás, önkalibrálás, tarázás, mértékegységcsere és automatikus kikapcsolás, valamint a számlálás is, mely egyes tárgyakat számol. A 60 mm átmérővel rendelkező mérőfelület magas minőségű nemesacélból készült, amely könnyen tisztítható és a ABS műanyagból készült házzal kombinálva különösen hosszú élettartalmú is. Egy mérőtál – mely szintén ABS-ből készült – a szállítási csomag része.

Az LCD-kijelző háttérvilágítással ellátott 10 mm magas számjegyei optimális olvashatóságot biztosítanak még gyenge fényviszonyok esetén is. A precíziós mérleg a kijelzőn lévő két szimbólum segítségével figyelmeztet Önt túlterhelésnél, valamint alacsony töltöttségi szintnél. Az alacsony súlynak, robusztus szélfogónak és akár 6 órás elemes működésnek hála a kompakt laboratóriumi mérleg bárhol használható áramellátástól függetlenül.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK