Garancia feltételek

Az önnek járó, törvénybe foglalt jótállás által biztosított jogok mellett, a következő márkáinkra 3 év garanciát kínálunk önnek a garanciális termékekre: Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix és Welbach. A határidő kezdete a számlázástól kerül számításra. A garancia csak Európa területére érvényes. Amennyiben ezen időtartam alatt gyártási vagy anyag hiba keletkezik a nálunk vásárolt gépén, a garancia keretében az alábbiak közül kínálunk önnek lehetőséget, a cég döntése szerint:

 • költségmentes szállítása egy passzoló csere alkatrésznek, vagy
 • költségmentes javíttatása a terméknek, vagy
 • költségmentes cseréje a terméknek, egy egyező értékű termékre (amennyiben az eredeti termék nem elérhető, akkor akár az utód termékre)

A garancia körében más követelésnek nincs helye. Különösen értve a kártésítési igényeket, illetve a konpenzáció következtében elszenvedett károkat.

 

Garanciális követelés esetében, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Garancia kiállítójával:

expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
10179 Berlin
Németország / Germany

E-Mail: service@expondo.hu
Tel.: 061 445 3799

 

A terméket az alábbi címre küldje vissza:

expondo GmbH - c/o Plischka Int. Spedition GmbH
Müllroser Chaussee 76d
15236 Frankfurt (Oder)
Németország / Germany

A garancia kiterjed számos, a készülék házában található alkatrészre. Nem terjed ki a készülék burkolatára, se a külső alkatrészekre, vagy csatlakozó alkatrészekre. Nem terjed ki továbbá a készülékkel szállított egyéb alkatrészekre, amik nem a készülék belsejében kerülnek működtetésre. Továbbá a garancia ki van zárva kopóalkatrészeknél illetve a következő károk következtében:

 • visszaélésszerű vagy helytelen használat
 • környezeti hatások (nedvesség, hő, túlfeszültség, por, stb.)
 • biztonsági óvintézkedések figyelmen kívül hagyása
 • használati útmutató figyelmen kívül hagyása
 • erő alkalmazása (rázás, ütés, ejtés)
 • illetéktelen javítási kísérlet
 • normál elhasználódás

A garanciával élés követelménye, hogy előzetes egyeztetés után, lehetővé tegye számunkra, hogy a terméket ellenőrizzük, azáltal, hogy visszaküldi nekünk azt. A készülék szállításának költségét az expondo GmbH – c/o Plischka Int Spedition Gmbh címre, illetve ennek rízikóját az ügyfél állja. A rakárunkból, GmbH – c/o Plischka Int Spedition Gmbh való visszaküldést az ön címére mi álljuk.

 

Megjegyzés:

A törvény által előírt jogai az általunk kötött vásárlói szerződés által nem sérülnek ezzel a garancia ígérettel. Különösen igaz ez a törvény által előírt szavatossági jogokra. Ha a megvásárolt termék hibás, lehetősége van a jog által előírt szavatosságra hivatkoztni, attól függetlenül, hogy garancia esetről van szó, vagy a garanciát igénybe kívánja venni.

(érvényes a megrendelés napjától számítva 2017.07.24.)

 • Kapcsolat
  Phone

  06-1-445-3799
  H - P 10:00 - 16:00
  Expondo Blog

  Mail

  info@expondo.hu
  Hamarosan felvesszük
  Önnel a kapcsolatot
 • Fizetés
  Gyors és biztonságos fizetés
  Mastercard Visa Vorkasse