Garancia feltételek

Garancia feltételek

Az önnek járó, törvénybe foglalt jótállás által biztosított jogok mellett, a következő márkáinkra 3 év garanciát kínálunk önnek a garanciális termékekre: bredeco, Fromm & Starck, Goldbrunn, Gymrex, hillvert, incubato, MSW, physa, Royal Catering, Singercon, Stamony, Stamos Soldering, Stamos Welding Group, Stamos Germany, Steinberg Systems, ulsonix, Uniprodo és welbach. A határidő kezdete a számlázástól kerül számításra. A garancia csak Európa területére érvényes. Amennyiben ezen időtartam alatt gyártási vagy anyag hiba keletkezik a nálunk vásárolt gépén, a garancia keretében az alábbiak közül kínálunk önnek lehetőséget, a cég döntése szerint:

  • költségmentes szállítása egy passzoló csere alkatrésznek, vagy
  • költségmentes javíttatása a terméknek, vagy
  • költségmentes cseréje a terméknek, egy egyező értékű termékre (amennyiben az eredeti termék nem elérhető, akkor akár az utód termékre)

A garancia körében más követelésnek nincs helye. Különösen értve a kártésítési igényeket, illetve a konpenzáció következtében elszenvedett károkat.

 

Garanciális követelés esetében, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Garancia kiállítójával:

expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
10179 Berlin
Németország / Germany

E-Mail: [email protected]
Tel.: 061 445 3799 


A garancia kiterjed számos, a készülék házában található alkatrészre. Nem terjed ki a készülék burkolatára, se a külső alkatrészekre, vagy csatlakozó alkatrészekre. Nem terjed ki továbbá a készülékkel szállított egyéb alkatrészekre, amik nem a készülék belsejében kerülnek működtetésre. Továbbá a garancia ki van zárva kopóalkatrészeknél illetve a következő károk következtében:

  • visszaélésszerű vagy helytelen használat
  • környezeti hatások (nedvesség, hő, túlfeszültség, por, stb.)
  • biztonsági óvintézkedések figyelmen kívül hagyása
  • használati útmutató figyelmen kívül hagyása
  • erő alkalmazása (rázás, ütés, ejtés)
  • illetéktelen javítási kísérlet
  • normál elhasználódás

A garanciával élés követelménye, hogy előzetes egyeztetés után, lehetővé tegye számunkra, hogy a terméket ellenőrizzük, azáltal, hogy visszaküldi nekünk azt. A készülék szállításának költségét az expondo GmbH címre, illetve ennek rízikóját az ügyfél állja. A rakárunkból, GmbH való visszaküldést az ön címére mi álljuk.

A fenti feltételek nem vonatkoznak a APS, a Aquaphor, a Borotto, a CAMBRO, a Hamilton Beach®, a HEITRONIC, a Liss, a Merida, a Monolith, a Pro Bauteam, a Qbrick System, a TECTOR, a TEM és a Tungsram külső márkák termékeire. A garancia a gyártótól függ.

 

Megjegyzés:

A törvény által előírt jogai az általunk kötött vásárlói szerződés által nem sérülnek ezzel a garancia ígérettel. Különösen igaz ez a törvény által előírt szavatossági jogokra. Ha a megvásárolt termék hibás, lehetősége van a jog által előírt szavatosságra hivatkoztni, attól függetlenül, hogy garancia esetről van szó, vagy a garanciát igénybe kívánja venni.

(érvényes a megrendelés napjától számítva 2017.07.24.)