Akciós

Tétel: EX10260017

|

Modell: STAR_MCAB_06

Fém szekrény - 4 polc - szürke

94 490,00 Ft 148 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú - szekrény használható irodákban, könyvtárakban vagy uszodákban
  • biztonságos - zárható, részenként két kulccsal
  • terhelhető - négy polc, mindegyik 20 kg teherbírással
  • szagtalan - az ajtókon található szellőzőnyílások biztosítják az optimális légáramlást
  • stabil - tartós szerkezet bevont acélból

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható fém szekrény irodák, iskolák vagy uszodák számára

Akár telefonját, fontos dokumentumokat, pénztárcáját vagy más értéktárgyakat szeretne biztonságosan tárolni – a tágas STAR_MCAB_06 fém szekrény, a Fromm & Starck-tól, tartós fém ajtói mögött ez lehetséges. A finom szürke színének köszönhetően a szekrény minden belső és irodai kialakításhoz illik.

Biztonságos és stabil - a zárható szekrény a Fromm & Starck ipari kiegészítői közül

A szilárd felépítésével és a négy zárható részével, ami hárompontos espagnolette zárral van felszerelve, a szekrény egy nélkülözhetetlen bútordarab minden irodában, műhelyben és könyvtárban. A négy polc mindegyike 20 kg-ig terhelhető. Részenként a szekrény két ónozott kulccsal van ellátva, ami már a csomag része, így a szekrény tartalma az illetéktelen személyektől védve van. Praktikus: A négy kis névtartónak köszönhetően, ami az ajtókon található, e szekrény tökéletes ruhák tárolására. Ezenfelül a szellőzőnyílások biztosítják az optimális légkeringést.

A sokoldalú acélszekrény tartós epoxi-gyantával van bevonva és a bőséges tárolási hely jellemzi. A megerősített sarokpántok és ajtótartók további biztonságot nyújtanak és lehetővé teszik a szekrény használatát még durva, poros körülmények között is, mint például ipari raktárokban is. A könnyen értelmezhető használati útmutató alapján a fémszekrény egyszerűen összecsavarozható és felállítható. A műanyag lábak szilárd állást garantálnak, miközben megóvják a padlót a karcolásoktól és más károktól.

MEGJEGYZÉS: a terméket szállítás után össze kell szerelni

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK