Tétel: EX10260176

|

Modell: STAR_MCAB_14

Irattartó szekrény - 90 x 40 x 180 cm - 3 fiók - trezor

207 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • teherbíró - szekrény 220 kg maximális terhelhetőséggel
  • biztonságos - négy zár két horganyzott kulccsal és trezorral
  • jól látható - két üvegajtó az iratok, könyvek stb. átlátható tárolásához
  • stabil - 0,6 mm vastag, bevont acélból készült szerkezet
  • egyszerű - problémamentes összeszerelés a mellékelt tartozékoknak és az egyértelmű használati utasításnak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható irattartó szekrény rengeteg tároló hellyel

A Fromm & Starck, a kiváló minőségű ipari kellékek szakértője által gyártott STAR_MCAB_14 zárható iratszekrénnyel rendet tarthat az irodájában, vagy a műhelyében. A fiókokban, a páncélszekrényben, illetve a szárnyajtók mögött biztonságosan tárolhatja a fontos dokumentumait, ugyanakkor a két üvegajtón keresztül a szekrény tartalma mindig jól látható. Visszafogott világos szürke színének köszönhetően a stabil irodaszekrény minden belső térben remekül mutat.

Biztonságos fémszekrény irodája berendezésére

Az iratrendező szekrény stabil kialakításával, valamint a zárható fiókjaival gondoskodik a dokumentumok biztonságos tárolásáról. A négy zárba illő, két darab mellékelt kulcs tartós cinkötvözetből készült. Ez azt jelenti, hogy a fontos dokumentumok, munkaanyagok és értéktárgyak mindig biztonságosan elzárhatók az illetéktelen személyek elől.

A fém irattartó szekrény acélból készült és szinte elpusztíthatatlan epoxi gyantával lett bevonva. Ennek eredményeként a zárható irattároló szekrény még zordabb környezetbe, például ipari csarnokokba vagy műhelyekbe is kiválóan alkalmas. A szekrény maximális terhelhetősége 220 kg, amely négy polcon oszlik el. A szárnyajtó mögé rejtett, külön zárral ellátott széf további biztonságot garantál.

A 90 cm széles irattároló szekrény összeszerelése a használati útmutató és a csavarok segítségével rendkívül egyszerű. Az 1,80 m-es magasságnak és a három fióknak köszönhetően a szekrény bőséges tárhelyet biztosít, vagyis tökéletes kiegészítő minden irodába. A két felső polc dupla ajtaja üvegablakokkal van ellátva, így Ön gyorsan áttekintheti a szekrényben szemmagasságban tárolt aktákat, illetve egyéb tárgyakat.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK