(1) értékelés

Tétel: EX10260349

|

Modell: STAR_DESK_42

Íróasztal - 120 x 60 cm - fehér / szürke

38 790,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • nagyméretű – 120 x 60 cm-es asztallap 
  • stabil – az acéllábakon álló robusztus konstrukció maximális teherbírása 60 kg
  • univerzális – ideális irodákba vagy otthonra, íráshoz, számítógépes asztalként vagy hobbicélokra
  • véd – a műanyagsapkák (PP) megakadályozzák a padló karcolódását és biztosítják az asztal stabilitását
  • praktikus – az asztal néhány egyszerű lépésben felállítható és könnyen tisztítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Az íróasztal helyet kínál feladatai elvégzéséhez

Akár az irodában, akár otthonában: a Fromm & Starck sokoldalú STAR_DESK_42 íróasztala optimális munkafelületet biztosít az Ön számára. Az íróasztal elegendő helyet kínál számítógépeknek, monitoroknak, rajztömböknek vagy egyéb munkaeszközeinek. Funkcionális és visszafogott kialakításával a számítógépes asztal bármilyen munkakörnyezetbe remekül illik. Használja a stílusos és modern, nagy munkafelülettel rendelkező dolgozóasztalt íráshoz, számítógépes asztalként, vagy kézműveskedésre!

Egyszerűen funkcionális és gyönyörű! Irodai berendezések a Fromm & Starck-tól

Az irodai asztal robusztus és kompakt szerkezete legfeljebb 60 kg-mal terhelhető. Az acél asztallábak és a nagyméretű asztallap stabil alapot képeznek minden felszerelésének. A használati útmutató és a szerelőtartozékok segítségével a számítógépasztal pillanatok alatt felállítható.

Kompakt, 120 x 60 cm-es méreteinek köszönhetően a számítógépes asztal szinte bárhol elhelyezhető, és visszafogott kialakításával bármilyen belső térben jól mutat. Az irodai íróasztal 70 cm-es magassága ideális a kényelmes munkavégzéshez.

A fehér MDF írófelület PVC bevonattal rendelkezik, és rendkívül könnyen tisztítható, akár csak a stabil acéllábak. A felhasznált anyag ellenálló és tartós, így az íróasztalt hosszú évekig használhatja. A műanyagból (PP) készült védősapkák biztosítják az asztal stabilitását, valamint megakadályozzák a padló karcolódását. 

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


2.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

A great-looking desk on the website but in reality the frame is made from really thin cheap metal less than 1mm thick. On the positive the paint is good but some legs had sticky stuff on them like someone had re=moved some labels really badly. The worktop is nice until you see some of the edge wrapping, great on the left-hand side bud bad on the right-hand side. Overall the desk functions as a desk the depth and height are good but it's let down by the materials. Packaging could also be better but everything survived. 4/10.