Akciós

Tétel: EX10260063

|

Modell: STAR_AFM_01

Matrac fáradtság ellen - különböző dőlésszögek - masszázsgömb

28 990,00 Ft 38 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • ergonomikus – minden állva végzendő munkánál tehermentesít, támogatja az ízületeket és segíti az izmokat, valamint a vérkeringést is
  • rugalmas – különböző zónák egyéni igényekhez
  • könnyű – probléma mentesen eltolható és tárolható
  • tartós - tartós poliuretánból készült
  • könnyen karbantartható – könnyen tisztítható felület a munkahelyi tisztaság érdekében

TERMÉK LEÍRÁSA

Lábfej, láb és hát tehermentesítése a Fromm &Starck fáradtság elleni matracával

A fáradtság elleni matrac tehermentesíti a hátat és az ízületeket minden állva végzendő munkánál, valamint biztosítja a jobb vérkeringést és szellemi koncentrációt. Legyen ez álló pultnál, konyhában vagy az eladó pultnál: A sokoldalú matrac egy hasznos kiegészítő munkahelyi felszereléseihez. A Fromm & Starck kiváló minőségű és időtlen kialakítású termékeket kínál minden irodai berendezéshez, amelyek segítik és tehermentesítik Önt munkavégzés közben.

Aktív módon növelje jólétét a munkahelyi szőnyegkülönféle zónáin

Az ergonomikus munkahelyi matracon különféle támasztó pozíciót vehet fel és lába mozgása aktív módon támogatható. A szélek különféle magaságának és széllességének köszönhetően a teljes lábfej egyéni igényeknek megfelelően tehermentesíthető. A matrac közepén található masszírozó pont segítségével bármikor pihentetheti lábát. Stressz, hátfájás vagy a nehéz lábak érződése hatékony módon csökkenthető; állva végzendő munkák hosszabb ideig és panasz nélkül végezhetők.

A fáradást gátló matrac különösen tartós poliuretánból készült, ami hihetetlen kopásálló és magas ütőszilárdsággal rendelkezik. Ezáltal a 70 mm vastag matrac nem csak robosztus és ellenálló, hanem nagyon könnyű is. Probléma mentesen eltolható akár egy lábbal is, anélkül hogy ehhez le kellene hajolnia. A felület könnyen tisztítható és ezáltal e terméket különösen higiénikussá teszi. A fáradtság elleni matrac egy ideális kiegészítő a Fromm & Starck magasságban állítható asztalkereteihez, amelyek íróasztalkét vagy akár álló pultként is rugalmasan használhatók.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények