Trustpilot
(1) értékelés
Fromm & Starck

Matrac fáradtság ellen - különböző dőlésszögek - masszázsgömb

22 890,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10260063

|

Modell: STAR_AFM_01

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 1., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
22 890,00 Ft
3+
5%
21 745,50 Ft
5+
10%
20 601,00 Ft
10+
15%
19 456,50 Ft
Főbb jellemzők
  • ergonomikus – minden állva végzendő munkánál tehermentesít, támogatja az ízületeket és segíti az izmokat, valamint a vérkeringést is
  • rugalmas – különböző zónák egyéni igényekhez
  • könnyű – probléma mentesen eltolható és tárolható
  • tartós - tartós poliuretánból készült
  • könnyen karbantartható – könnyen tisztítható felület a munkahelyi tisztaság érdekében
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
PU
Szín
Fekete
Anyagvastagság
70 mm
Méretek (HxSzéxMa)
63 x 77 x 8 cm
Súly
2.75 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
66 x 79 x 10 cm
Szállítási súly
3.85 kg

Szállítási csomag

  • Matrac fáradtság ellen STAR_AFM_01

Termékleírás

Lábfej, láb és hát tehermentesítése a Fromm &Starck fáradtság elleni matracával

A fáradtság elleni matrac tehermentesíti a hátat és az ízületeket minden állva végzendő munkánál, valamint biztosítja a jobb vérkeringést és szellemi koncentrációt. Legyen ez álló pultnál, konyhában vagy az eladó pultnál: A sokoldalú matrac egy hasznos kiegészítő munkahelyi felszereléseihez. A Fromm & Starck kiváló minőségű és időtlen kialakítású termékeket kínál minden irodai berendezéshez, amelyek segítik és tehermentesítik Önt munkavégzés közben.

Aktív módon növelje jólétét a munkahelyi szőnyegkülönféle zónáin

Az ergonomikus munkahelyi matracon különféle támasztó pozíciót vehet fel és lába mozgása aktív módon támogatható. A szélek különféle magaságának és széllességének köszönhetően a teljes lábfej egyéni igényeknek megfelelően tehermentesíthető. A matrac közepén található masszírozó pont segítségével bármikor pihentetheti lábát. Stressz, hátfájás vagy a nehéz lábak érződése hatékony módon csökkenthető; állva végzendő munkák hosszabb ideig és panasz nélkül végezhetők.
A fáradást gátló matrac különösen tartós poliuretánból készült, ami hihetetlen kopásálló és magas ütőszilárdsággal rendelkezik. Ezáltal a 70 mm vastag matrac nem csak robosztus és ellenálló, hanem nagyon könnyű is. Probléma mentesen eltolható akár egy lábbal is, anélkül hogy ehhez le kellene hajolnia. A felület könnyen tisztítható és ezáltal e terméket különösen higiénikussá teszi. A fáradtság elleni matrac egy ideális kiegészítő a Fromm & Starck magasságban állítható asztalkereteihez, amelyek íróasztalkét vagy akár álló pultként is rugalmasan használhatók.

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

9 nappal ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Remek termék a hátam tehermentesítésére

Ha korábban tudtam volna, hogy milyen jó ez a fáradtság gátló szőnyeg a hátamnak, sokkal hamarabb megvettem volna! 🙌🧘‍♂️ Egyértelmű különbséget veszek észre - sokkal jobban érzem magam a hátamban, és kevésbé vagyok fáradt hosszú órákig tartó állás után. A szőnyeg rendkívül kényelmes, és valóban javította a munkámat. Kiváló termék mindenkinek, aki sokat áll vagy ül, és szeretne tenni valamit a hátán. Csak ajánlani tudom!

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hatása van a fáradtság elleni szőnyegnek?

A megemelt és ferde széleknek, valamint a közepén található masszázs gömbnek hála különböző pozíciók vehetők fel, amelyek a teljes lábfejt tehermentesítik. Ezenfelül a mozgásnak hála a lábakban a vérkeringés is serkentésre kerül, amelynek köszönhetően hosszabb állva végzendő munkavégzés lehetséges. Hát és ízületek megkímélésre kerülnek és az esetleges fájdalmak enyhülnek.

Mire jó a közepén található gömb?

A gömb alakú kiemelkedés masszírozásra használható. Mint egy láb reflex zóna masszázsnál is, bizonyos pontokra nyomás kerül gyakorlásra, ami serkenti a vérkeringést és így javítja az oxigénellátást is, ami ahhoz vezet hogy a hangulata javul.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket