Akciós
(3) Vélemények

Tétel: EX10260248

|

Modell: STAR_MMW_07

Monitor állvány - asztali csíptető - 13"-32" monitorokhoz - kábelrendszerező

7 390,00 Ft 15 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • rugalmas - könnyen felszerelhető az asztalok szélére a csíptető segítségével, fokozatmentesen állítható magasság
  • ergonomikus - a sokoldalú beállítási lehetőségek (360°-ban forgatható, 180°-ban elfordítható és -35°-90° között dönthető) garantálják a gondtalan és kényelmes munkavégzést
  • kompatibilis - VESA 75/100 tartók 13"-32" monitorokhoz
  • stabil - rendkívül tartós alumínium konstrukció, legfeljebb 8 kg teherbírással
  • praktikus - kábelrendszerező a kábelek rendezett elhelyezéséhez

TERMÉK LEÍRÁSA

Nyugodt munkavégzés az asztalra szerelhető flexibilis monitor állványnak köszönhetően

A STAR_MMW_07 asztali csíptetővel ellátott monitortartó segítségével elegendő helyet teremthet íróasztalán! A monitor tartó konzol megfelelően igazítható az egyedi munkahelyzeteknek és kihívásoknak megfelelően. Miután felszerelte a monitor tartót az íróasztal lapjára, a monitor tartó állvány segítségével fokozatmentesen forgathatók és dönthetők a monitorok. A monitor tartó konzol karja elfordítható. Optimalizálja irodájának vagy otthoni munkahelyének felszereltségét a Fromm & Starck ergonomikus asztali monitor tartójával!

Monitor tartó konzol minden elterjedt 13"-32" képernyőhöz

Az univerzális VESA monitor tartó megfelelő szinten minden forgalomban lévő 13"-32" monitorhoz. A stabil és tartós alumínium szerkezet szerkezet lehetővé teszi a kar max. 8 kg-os teherbírását. A monitor egy szerelőlap segítségével rögzíthető a konzolhoz, amelynek furatai 75 x 75 mm, illetve 100 x 100 mm-re vannak egymástól (VESA szabvány).

A monitor tartó állvány verhetetlen előnyei az optimális beállítási lehetőségek és a flexibilitás: a rugalmasan használható monitortartó -35° és 90° között dönthető, 360°-ban forgatható és 180°-ban fordítható el. A monitorkar magassága állítható. A távolság a monitortól és a látási szög gond nélkül változtatható, és igazítható az aktuális igényeknek megfelelően, így csökken a szemeket, a nyakat és a vállakat érő terhelés, és a számítógép előtt végzett munka kényelmesebbé és egészség kímélőbbé válik.

A monitor konzol segítségével egyszerűen, professzionálisan és meggyőzően prezentálhatók a munkaeredmények és a kollégákkal folytatott eszmecserék. Az integrált kábelrendszerezővel pedig rendet tarthat a kábelek között is.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

08.02.2023

Veel mogelijkheden om goed in te stellen. Veel ruimtewinst op bureau. Bestelling was goed te volgen met track en trace.

08.02.2023

Envío rápido. Buen precio y calidad

08.02.2023

Mycket bättre än jag väntat mig, stabilt helt i stål. mycket bra anpassningsmöjligheter.