Akciós

Tétel: EX10260414

|

Modell: STAR_SSD_07

Monitor emelő - állítható magasság: 40 / 70 / 100 / 130 mm

11 690,00 Ft 12 390,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • ergonomikus – csökkenti a nyak és a hát feszültségét a 40 / 70 / 100 / 130 mm között állítható magasságnak köszönhetően
  • helytakarékos – tárolóhely a monitor alatt, például a billentyűzet számára
  • sokoldalú – megfelelő különböző méretű monitorokhoz és televíziókhoz vagy nyomtatókhoz
  • tartós – az ellenálló felületnek és robusztus konstrukciónak köszönhetően
  • egyszerű – visszafogott, de kiváló minőségű kialakítás, amely bármilyen környezetbe jól illik

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns állítható monitor emelő az ergonomikus munkavégzés érdekében

A Fromm & Starck állítható magasságú monitor emelőjével korszerűsítheti irodájának felszereltségét, javíthat testtartásán és rendet teremthet íróasztalán. A visszafogott design jól illik minden berendezési stílushoz, legyen szó az irodáról, vagy az otthoni dolgozószobáról. Válassza a Fromm & Starck kiváló minőségű és ergonomikus irodai felszereléseit!

Sokoldalú íróasztal kiegészítő elem monitorok, laptopok, notebookok vagy nyomtatók számára

Az íróasztal kiegészítő elemmel egy funkcionális terméket kap, amely garantálja a kényelmes munkapozíciót. A 40 / 70 / 100 / 130 mm között állítható magasságnak köszönhetően a monitort vagy a laptopot szemmagasságban helyezheti el, így tehermentesíti a nyakát és a hátát. A monitoremelővel kényelmes és fáradtságmentes a számítógépen való munkavégzés!

20 kg-os maximális terhelhetőségnek köszönhetően a sokoldalú monitor emelő állvány ideális monitorokhoz, laptopokhoz, notebookokhoz vagy nyomtatókhoz. A monitor emelő polc elegendő helyet biztosít billentyűzetek, dokumentumok és könyvek tárolására is. Az íróasztal kiegészítő elemmel munkahelye nemcsak ergonomikusabb, hanem rendezettebb is. A csúszásbiztos lábak gondoskodnak az asztali monitor emelő stabilitásáról és megóvják az íróasztal felületét a karcolódástól.

Tegye kényelmessebbé a számítógépen végzett munkát, és varázsolja szebbé munkahelyét az elegáns kialakítású monitor emelő polccal! Válassza a Fromm & Starck kiváló minőségű ipari gépeit és felszereléseit!

MŰSZAKI ADATOK