Akciós

Tétel: EX10260394

|

Modell: STAR_MCAB_48

Öltözőszekrény - 3 rekesz - zárható - 60 kg

78 790,00 Ft 89 890,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – a szekrény ideális irodákba, könyvtárakba vagy uszodákba
  • biztonságos – 3 pontos zárral zárható
  • terhelhető – 3 rekesz, összesen 60 kg teherbírással
  • praktikus – szellőzőnyílások, feliratozható címke, ruhafogas és polc minden rekeszhez
  • stabil – robusztus acélszerkezet (0,6 mm), epoxigyanta bevonattal

TERMÉK LEÍRÁSA

Zárható öltözőszekrény irodákba, iskolákba vagy uszodákba

Akár telefonját, fontos dokumentumait, pénztárcáját vagy más személyes értéktárgyait szeretné biztonságosan tárolni – a Fromm & Starck tágas öltözőszekrényének 3 zárható ajtaja mögött ez lehetséges. A szürke és az antracit elegáns színkombinációjával a zárható fém szekrény minden belső térben jól mutat.

Biztonságos és stabil – zárható fém szekrény a Fromm & Starck ipari gépei és felszerelései közül

A fém zárható szekrény masszív felépítésével és 3 külön zárható rekeszével nélkülözhetetlen minden iroda, műhely és könyvtár számára. Minden zárható rekeszhez két kulcs tartozik, így Ön megbízhatóan védheti a rekeszek tartalmát az illetéktelen hozzáféréstől. Praktikus: az írható táblák megkönnyítik az egyes rekeszek egyértelmű jelölését. A szellőzőnyílások biztosítják az optimális légáramlást. Minden rekesz tartalmaz egy fogast és egy polcot is.

A fém öltözőszekrénnyel a Fromm & Starck professzionális ipari gépei és felszerelései közül egy stabil és rendkívül tartós terméket kap, amely 60 kg-ig terhelhető. A robusztus, multifunkciós szekrény acélból (0,6 mm) készült, és epoxigyanta bevonattal rendelkezik. A jól érthető használati útmutató és a mellékelt szerelőtartozékok segítségével a rekeszes szekrény gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, így rövid időn belül használatra kész.

MŰSZAKI ADATOK