Tétel: EX10260105

|

Modell: STAR_BIN_07

Szenzoros dupla-kuka - 70 L - négyzetes

62 590,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • érintésmentes - automatikus nyitás és zárás
  • mozgásérzékelő - kb. 20 cm-es hatótávolsággal és LED kijelzővel
  • rugalmas - egy szemetes zsák vagy két különálló szemetes zsák a szemétszétválogatás érdekében
  • mobil - akkumulátorral való működtetés, valamint praktikus fogantyúk
  • higiénikus - egyszerű tisztítás a tartós, nemesacélból készült háznak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Dupla szemetes kuka 70 l űrtartalommal

A szemetes fontos, hogy higiénikus legyen. Pont ezért a STAR_BIN_07 dupla szemetes kuka automatikusan kinyílik ha közelit hozzá és megint becsukódik, amit eltávolodik tőle. Kinyitáshoz még csak hozzá sem kell nyúlnia. Ez kényelmes és tiszta egyszerre. Sosem volt még ilyen egyszerű a szemétgyűjtés!

Praktikus, elegáns, higiénikus – a szenzoros dupla szemetes kuka a Fromm & Starck-tól

A szenzoros szemetes fedele mindaddig szorosan és szagtalanul zárva marad, amíg Ön megközelíti azt 20 cm-ig egy papírral, illet egy megrágcsált almával. A mozgásérzékelő automatikusan kinyitja a fedelet. Ezt követően pedig kényelmesen kidobhatja a szemetet a kukába. Ha a szenzor nem érzékel mozgást, az automatikus mechanizmus 5 mp-et vár, majd visszazárja a fedelet. Az időt egy LED dióda mutatja, illetve visszaszámol.

Az automatikus mozgás számos előnnyel jár. A szemetes csak akkor van nyitva, ha Ön valamit ki szeretne dobni, a hátralévő időben zárva van. Ez különösen fontos, ha a romlandó hulladékról van szó. Többé nem kell hozzáérnie a fedélhez és így védi egészségégt. És természetesen kényelmes is, ha a szemetes fedele automatikusan nyílik.

Válasszon el hulladékokat egymástól a dupla szenzoros kukával. A 70 l űrtartalmú kukának a házába egy nagy szemeteszsák vagy két különálló szemeteszsák helyezhető a rögzítőkeret segítségével. Ezáltal különféle hulladékot mint a műanyagot a maradék hulladéktól külön tudja gyűjteni egy kukában. A szemetes zsákok könnyen cserélhetők. A tartós ház magas minőségű rozsdamentes acélból készült és a sima felülete miatt különösen egyszerűen tisztítható.

A szenzor be/ki-kapcsolója biztonságos helyen található. Az érzékelőt hat Mignon AA elem működteti (a szállítási csomag ezeket nem tartalmazza), így termékünkhöz nem szükséges külső áramforrás használata. Szükség esetén azonban a szemetes fedele manuálisan is felnyitható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények