(2) Vélemények

Tétel: EX10260211

|

Modell: STAR_BIN_42

Szenzoros szemetes - 30 L - szögletes

35 099,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • érintésmentes - automatikus nyitás és zárás
  • mozgásérzékelő - kb. 30 cm-es hatótávolsággal és LED diódával
  • flexibilis - a szemeteszsák egyszerűen rögzíthető és cserélhető
  • mobil - akkumulátoros működés, praktikus fogantyúk
  • higiénikus - egyszerű tisztítás a tartós, nemesacélból készült háznak köszönhetően

TERMÉK LEÍRÁSA

Szemetes 30 literes űrtartalommal

Rendkívül fontos, hogy egy szemetes higiénikus legyen. A STAR_ BIN_42 szenzoros szemetes kuka automatikusan kinyílik, ha megközelíti azt és lecsukódik, amint eltávolodik tőle: vagyis még a fedél kinyitásánál sem kell hozzányúlnia a szemeteshez, ami egyszerre kényelmes és higiénikus. A hulladékgyűjtés még sosem volt ilyen egyszerű!

Praktikus, elegáns, tiszta - a szenzoros szemetes a Fromm & Starck-tól

A szenzoros szemetes fedele mindaddig szorosan és szagtalanul zárva tart, amíg Ön 30 cm-ig meg nem közelíti a kukát. A mozgásérzékelő automatikusan kinyitja a fedelet, így Ön ezt követően kényelmesen kidobhatja a szemetet a kukába. Ha a szenzor nem érzékel több mozgást, az automatikus mechanizmus 5 mp-et vár, majd visszazárja a fedelet. Az időt egy LED dióda mutatja, és visszaszámol.

Az automatikus mozgásjelző számos előnnyel jár. a szemetes csak akkor nyílik ki, ha Ön ki szeretne dobni valamit, egyébként zárva van, ami különösen fontos, ha a romlandó hulladékról van szó. Önnek nem kell többé hozzáérnie a szemetes fedeléhez sem: az automatikusan nyíló fedélnek köszönhetően az eszköz használata rendkívül kényelmes és higiénikus, ez pedig még az egészsége megőrzéséhez is hozzájárulhat.

Az 30 l űrtartalmú szemetes a házába egy nagyméretű szemeteszsák helyezhető a rögzítőkeret segítségével. A szemeteszsák eltávolításhoz a szemetes fedele egy gombnyomással tartható nyitva. A szemetes kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült háza tartós és a sima felületének köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható.

A szenzor be- és kikapcsoló gombja biztonságos helyen van elhelyezve a szemetesen. Az érzékelőt négy Mignon-AA-elem működteti (a szállítási csomag ezeket nem tartalmazza), így termékünkhöz nem szükséges külső áramforrás használata. Szükség esetén a szemetes fedele manuálisan is felnyitható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


5.0

2 értékelés alapján

08.02.2023

Se toimii!

08.02.2023

1