B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20230203

|

Modell: GR-MG51

B-termék Fekvenyomó pad - 135 kg - 1080 x 270 mm

180 990,00 Ft 224 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • flexibilis – ideális a fitneszstúdiókba vagy otthoni edzéshez
  • praktikus – ergonomikus fekvő- és ülőfelület
  • egészséges – edzi a mellizmokat, a vállizmokat, a bicepszet, és megfelelő súlyzórudakhoz
  • magas színvonalú – tartós, kiváló minőségű anyag
  • kényelmes – komfortos ülés

TERMÉK LEÍRÁSA

Fekvenyomó pad a Gymrex-től edzőtermébe!

Fitneszstúdiót üzemeltet, vagy otthonában szeretné kialakítani saját edzőtermét? Akkor a mellkas, a váll és a tricepsz izmainak erősítéséhez a GR-MG51 fekvenyomó pad ideális választás az Gymrex-től! 100%-os kényelem, kiváló minőségű anyag és nagy terhelhetőség! Bővítse az edzési lehetőségeket, és fektessen egészségébe és a stabilitásba a fekpad segítségével!

Kiváló minőségű és stabil fekpad!

A porbevont acélnak köszönhetően a súlyzópad rendkívül stabil, és max.  135 kg súlyig terhelhető, így megfelelő számos különböző edzési módhoz és edzettségi szinthez, kezdők és profik számára egyaránt. A tartók a súlyzórudakhoz ergonomikus és kényelmes magasságban vannak.

A súlyzó pad ülése bőrrel kárpitozott habszivacsból készült, így garantált a kényelmes pozíció edzés közben. Az acélnak, valamint a fekete és a sárga színnek köszönhetően a ferde pad jól mutat minden fitneszstúdióban és az otthon edzőteremben.

MŰSZAKI ADATOK