Tétel: EX18000411

|

Modell: GR-ATM3-SET

Felfújható tornaszőnyeg készlet pumpával - 300 x 100 x 10 cm - 150 kg - rózsaszín/szürke

80 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • biztonságos -anyag és eldolgozásnak hála csúszásmentes, tartós és nem eldeformálódó matrac
  • rugalmas - az 1.000 den-es vastagságnak és a speciális 150 kg-ig terhelhető konstrukciónak köszönhetően
  • tágas és mobil – 300 x 100 cm-es felület, felfújva négy fogantyú segíti a szállítást
  • egyszerű – gyors 30 mp-es felfújás a nagy teljesítményű, 500 W-os pumpának hála
  • hatékony - 5 PSI vagy 0,345 bar maximális nyomással 1,6 m³/perc légáramlás hozható létre

TERMÉK LEÍRÁSA

Tornához vagy szórakozáshoz: a Gymrex gimnasztikai szőnyege pumpával együtt

A Gymrex felfújható gimnasztikai szőnyege tökéletes professzionális használatra edzőtermekben vagy sport egyesületekben, de fitnesz edzéshez is saját otthonában. A szőnyeg a készletben megtalálható pumpa segítségével 30 mp felfújható és a keménységi fok is változtatható maximálisan 0,7 bár-ig, a tornagyakorlattól függően.

Fitnesz Trend: Sport és egészség szórakozással kombinálva

A felfújható fitnesz szőnyeg mérete 300 x 100 cm, 10 cm-es vastagsággal. 150 kg-os teherbírással tökéletesen alkalmas gyermekek, valamint felnőttek számára is. Ezt a felfújható sportmatrac kettős falú PVC szövete biztosítja; ami nem csak különösen robusztus, hanem 1000 den-el rendkívül vastag is és ennek köszönhetően hihetetlenül ellenálló. Ezenfelül a matrac belsőjében található, üvegszálból készült keresztkötések biztosítják, hogy még sokszori használat, valamint felfújás és leengedés után is ugyan olyan biztonságos és feszes maradjon, mint vételekor.

A felfújható sport matrac a csomagban megtalálható elektromos pumpa segítségével akár 30 mp alatt felfújható. A mellékelt szelepkulcsnak köszönhetően a felfújható jógaszőnyeg megbízhatóan zárható. Felfujt állapotban történő szállításhoz mindkét oldalon két fogantyú található. Edzés után a leeresztés mindössze 1 percig tart.

Elektromos levegő pumpa sporthoz, kempinghez és wellnesshez

A Gymrex elektromos pumpája gimnasztikai szőnyeghez, matrachoz vagy medencékhez egy nagy teljesítményű pehelysúly. 500 Wattos teljesítménnyel és egy maximális 5 PSI vagy 0,345 bar-os nyomással, valamit egy 1,6 m³/perces légáramlással, még nagy térfogalmú dolgokat is gyorsan felfúj. A négy cserélhető fúvóka biztosítja, hogy a pumpa sokféle felfújható termékekhez használható legyen. A 2 m hosszú elektromos kábelnek és a 0,5 m hosszú PVC csatlakozó tömlőnek köszönhetően, a nehezen hozzáférhető szelepek is könnyen elérhetővé válnak.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények