(1) értékelés

Tétel: EX10230259

|

Modell: GR-SS25P

Hótalp - legfeljebb 90 kg - lábhossz: 27–37 cm - alumínium / acél / HDPE

32 899,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • kompatibilis – a hevedereknek köszönhetően egyénileg állítható
  • agilis – a váz jól tartja a lábat és garantálja a mobilitást
  • biztonságos – az elülső és az oldalsó mászóvasak extra tapadást biztosítanak
  • praktikus – nagy érintkezési felület és könnyen kezelhető kötés
  • tartós – az anyagok fagyállóak és kevés karbantartást igényelnek

TERMÉK LEÍRÁSA

Robusztus hótalp havas kalandokhoz

Szeret havas téli tájakon túrázni? Akkor a Gymrex megbízható hótalpa ideális választás! A hótalp felhelyezésével megnő az érintkezési felület, így biztonságosan és kényelmesen sétálhat a mély hóban. Az állítható illeszkedésnek köszönhetően a hótalp kompatibilis különböző méretű cipőkkel.

Felejtse el a nyomáspontokat a kényelmes hócipő segítségével

A Gymrexkülönös figyelmet fordított a kényelemre a hócipő tervezése során. A stabil keret rozsdamentes acélból és polipropilénből készült. A kombináció egyszerre erős és könnyű, lehetővé téve, hogy különösebb erőfeszítés nélkül emelje fel a lábát. A rendszer lehetővé teszi a sarkak felemelését is, amelynek köszönhetően minden lépést jól kontrollálhat. A gyorsan és egyszerűen kezelhető kötésnek köszönhetően néhány egyszerű mozdulattal rögzítheti a hótalpat. Igazítsa a pántokat egyenként a cipőjéhez. A sima felület megakadályozza a nyomáspontok kialakulását még egész napos túrák során is.

A hócipő garantálja a maximális biztonságot és a kiváló tapadást. Az első és az oldalsó mászóvasak extra tapadást biztosítanak havas mezőkön, a lejtőkön és a jeges felületeken. Az anyag fagyálló és időjárásbiztos még nehéz körülmények között is. Válassza a Gymrex kényelmes hótalpát, és fedezze fel a fehér téli tájat!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Rewelacyjny model rakiet. Można śmiało przekroczyć limit nośności do 95 kg. Sprawdziłem je w Beskidzie Małym i w paśmie Pilska w różnych śniegowych i terenowych warunkach. Rakiety zdały egzamin, a ich uzbrojenie w raki i boczne zęby znacznie ułatwiało pokonywanie między innymi śnieżnych progów. System zapinania bardzo poręczny i prosty. Dodatkowy atut to trzyletnia gwarancja oraz bardzo przystępna cena nawet o ponad tysiąc złotych niższa w porównaniu z innymi rakietami o podobnym uzbrojeniu i zbliżonej konstrukcji. Naprawdę polecam. Nie warto pożyczać rakiet, płacąc za wypożyczenie oraz kaucję, a potem się denerwować w razie uszkodzenia. Przy tej cenie warto zainwestować we własne rakiety.