Trustpilot
Akciós
B-termékek
B-termékeink esetében általában ügyfeleink által visszaküldött, felújított termékekről vagy korábbi bemutatódarabokról van szó. A termékeknek lehetnek optikai hibái, de műszakilag hibátlanok. B-termékeinkre szokásos visszaküldési és garanciális feltételeink vonatkoznak.
(1) értékelés
hillvert

B-termék Elektromos növénybetakarító - 39 cm - 130 W

180 990,00 Ft 224 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX20090008

|

Modell: HT-HOWSON-18SE

Legalacsonyabb ár garancia

Alacsony készlet

Siessen! Már csak néhány darab van készleten.

Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 1., csütörtök
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
180 990,00 Ft
3+
5%
171 940,50 Ft
5+
10%
162 891,00 Ft
10+
15%
153 841,50 Ft
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű, 130 Wattos motor
  • változtatható, 3 szintű forgatási sebesség akár 1.500 U/min-ig
  • 3 éles rozsdamentes acél kés
  • 6 kar, 3 x 3 elosztóval, illetve 3 x 4 elosztóval
  • 2 db, különböző méretű és cserélhető gyűjtőháló
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Szín
Ezüst
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
130
Meghajtó mechanizmus
Automatikus
Tartály átmérője [mm]
390
Elosztókkal felszerelt karok száma
6 (3 x 3 elosztó, 3 x 4 elosztó)
Pengék a grillhez való távolságának beállíthatósága [mm]
5-15
Pengék cserélhetők
Igen
Tartozékok mosogatógépben moshatók
Igen
Egyenes pengék száma
3
Hangteljesítmény
68 dB
Méretek (HxSzéxMa)
60.5 x 56 x 95 cm
Súly
14.95 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
52 x 49 x 42 cm
Szállítási súly
19.3 kg

Szállítási csomag

  • HT-HOWSON-18SE növénybetakarító
  • karok gumi elosztókkal
  • zsák a levelekhez
  • zsák a rügyekhez
  • szerelő alkatrész
  • használati útmutató

Termékleírás

Elektromos növénybetakarító - 39 cm - 130 W

Mindenkinek, akiknek saját kertje van, vagy szakmailag kertekkel, illetve zöldterületekkel foglalkozik szüksége van olyan kiváló gépekre, amelyek az összes szükséges munkát optimálisan végzik el. Például, ha virágokat szeretne leválasztani szárakról, vagy növényi olajokat, illetve potpourrist szeretne készíteni, akkor Önnek sem szabad lemondania a Hillvert termékcsaládhoz tartozó HT-HOWSON-18SE növénybetakarító segítségéről! Mindezek mellett levelek és apró ágak aprítására is alkamas a növénybetakarító.
Termékünk a 130 Wattos elektromos motornak köszönhetően lehetővé teszi a különböző növények gyors és hatékony aprítását, vágását, metszését, illetve feldolgozását. Termékünk nagy teljesítménye lehetővé teszi akár nagy mennyiségű növények feldolgozását is. Ezt a kb. 39 cm (16 Zoll) átmérőjű nyitott tartály is elősegíti. Továbbá a motor rendkívül megbízhatóan és karbantarthatóan működik.
A vágáshoz három különböző forgási sebesség közül választhat 1.000 és 1.500 U/min között. A sebességet egyszerűen a forgógomb segítségével állíthatja be. Ily módon a szükséges forgatási sebességet mindig az egyéni igényeknek megfelelően állíthatja be. Az első szint alkalmas például érzékeny virágok feldolgozásához, a harmadik szint pedig az 1.500 U/min-nek köszönhetően optimális ágak felaprításához.
A hat forgó kar összesen 21 tapadásmentes elosztóval hatékonyan dolgozza fel a növények minden egyes részét. Ahhoz, hogy az egész növényi anyag átjusson a rácson keresztül a tartályba, a gépet úgy alakítottuk ki, hogy három karon négy elosztó, a további három karon pedig három elosztó található. A rács tapadásmentes bevonatú, így a feldolgozás során a növények nem szenvedhetnek sérüléseket.
Az álló növénybetakarító gép kiváló minőságű rozsdamentes acélból készült, ezáltal ideális növények feldolgozásához. Ezen túlmenően, erre az anyagra jellemző a magas ellenállás is. A fedél biztosítja, hogy a feldolgozás során ne kerüljenek ki növényi részek a gépből.
A feldolgozott növények felvételére a gépet két különböző méretű és kivehető zsákkal láttuk el. A zsákok vékony hálóanyagból készültek. A zsákok biztonságosan rögzíthetőek a készülékhez, így a levelek és gyümölcsök nem esnek a talajra. Munka után a zsákok egyszerűen és gyorsan tisztíthatóak, valamint elraktározhatóak.
A növénybetakarító gép biztonságosan áll a négy lábán, amelyek végei gumibevonatúak. További biztonságot nyújt a termék magas külső fala. A forgó pengék biztonságosan el vannak választva a rácstól. A termék be-/ kikapcsoló gombja jól látható, így nem lehet véletlenül működésbe hozni
A három egyenes, rozsdamentes acél kés megbízhatóan végzi el az alábbi műveleteket: növények feldarabolását, tiszta vágást, anélkül, hogy a növények egyes részei megsemmisülnének, valamint tisztán elkülöníti a virágokat az ágakról. A tökéletes vágási eredmények elérése érdekében a pengék magassága 5 és 15 mm között egy imbuszkulcs segítségével variálható. A pengék ápolása könnyű, akár mosogatógépben is mosthatóak.

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Austria

jó orvosság

megteszi, amit tennie kell!! A kidolgozás lehetne egy kicsit jobb, különben TOP!

Válasz tőle

Köszönjük pozitív és hasznos visszajelzését. Várjuk a találkozást. Hamarosan találkozunk és további szép napot!
Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket