Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Motoros talicska - hernyótalp lapáttal - legfeljebb 500 kg - 4.5 kW

2 006 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10090498

|

Modell: HT-MD-500D

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
2 006 990,00 Ft
3+
5%
1 906 640,50 Ft
5+
10%
1 806 291,00 Ft
10+
15%
1 705 941,50 Ft
Főbb jellemzők
  • hatékony – 1230 x 660 x 500 mm-es billenthető konténer praktikus rakodólapáttal és 500 kg teherbírással
  • erős – 4.5 kW-os benzinmotorral és három előre és egy hátrameneti fokozattal
  • manőverezhető – a hidraulikusan szabályozható haladási irány és 180 mm nyomtáv lehetővé teszi a könnyű manőverezést meredek lejtőkön vagy sáros felületeken is
  • sokoldalú – ideális építkezésekre vagy a kertbe, pl. a kitermelt föld, törmelék, kövek és más terjedelmes anyagok vagy szerszámok szállítására
  • tartós – masszív és tartós acélszerkezet, kevés karbantartást igénylő motorral
Biztonságos fizetési módok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

TERMÉKLEÍRÁS

Nagy teljesítményű motoros talicska hernyótalppal és rugalmas billenő konténerrel

A motoros talicska a hillvert kiváló minőségű szerszámai és készülékei közül nagy teljesítményű, könnyen manőverezhető és egy állítható billenő tartállyal rendelkezik rakodólapáttal. A mini lánctalpas dömper ideális szállítóeszköz a kitermelt föld, a törmelék, kövek és más terjedelmes anyagok vagy építőipari eszközök szállításához, legfeljebb 500 kg össztömegig kert- és tereprendezések során, valamint építkezéseken.

Három fokozat előre és egy hátra! Könnyen manőverezhető mini dömper a hillvert-től

A motoros talicskát a hidraulikus rendszeren keresztül vezérelheti, amellyel szabályozható a sebesség, a haladási irány és a billenő konténer, beleértve a rakodólapátokat is. A 180 mm-es nyomtávnak köszönhetően a mini dömpert magabiztosan mozgathatja akár 15°-os lejtőkön, illetve sáros vagy érzékeny felületeken is. Az erős 4.5kW-os, négyütemű motor kompromisszumok nélkül támogatja Önt a munkavégzés során.

A lánctalpas mini dömper egy nagyméretű billenthető konténerrel rendelkezik. Az akár 50 cm magas oldallapoknak és a 66 x 123 cm-es rakodófelületnek köszönhetően akár nagy mennyiségek és tárgyak is könnyedén elférnek a konténerben. A hidraulikus elülső lapáttal könnyedén pakolhatja meg a konténert. A hidraulikusan 60°-ban dönthető konténerből ugyanolyan egyszerűen, minimális erőfeszítéssel rakodhatja ki az árukat. Végül, de nem utolsósorban a masszív és ellenálló acélszerkezet, valamint a kevés karbantartást igénylő motor gondoskodik az eszköz hosszú élettartamáról. A tároláshoz a gépen egy szelep található, amellyel elzárhatja a benzinellátást.

Alkatrészek és szerviz egy helyen!

Küldetésünk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk, és gondoskodjunk ügyfeleinkről még évekkel később is. A vásárlás pótalkatrészekkel történik, és káresemény esetén saját cégünk vállalja a felelősséget. Javításainkat gyorsan és egyszerűen végezzük, garanciális feltételeinknek megfelelően. Márkatermékeink fejlesztése során a legmagasabb minőségi szabványokat alkalmazzuk, így Ön elsőosztályú termékeket kap, amelyekkel éveken át megbízhatóan dolgozhat.

Vegye igénybe szakértői ügyfélszolgálati vonalunkat, és hívjon minket egyszerűen, vagy írjon nekünk egy e-mailt. Szakértő csapatunk tanácsot ad Önnek!

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Velünk

jó kezekben van!

Saját márkáinkat nagy szakértelemmel és a fenntartható "Made in Germany" designnal fejlesztjük azzal a céllal, hogy kiváló minőséget kínáljunk Önnek kedvező áron. Több mint 1 000 000 elégedett ügyféllel a hátunk mögött folyamatosan új módszereket dolgozunk ki, hogy személyre szabottan teljesíthessük egyéni kívánságait és igényeit..

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket