Új

Tétel: EX10090521

|

Modell: HT-SF-110

Napelemes szökőkút - 3 tál falra szerelve - LED világítás

54 190,00 Ft 82 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • harmonikus – tetszetős design 3 tál falra szerelve és kellemesen csobogó víz
  • környezetbarát – a lítium-akkumulátort napelem tölti fel
  • hatékony – az 1.3 W teljesítményű szivattyú 300 l/h vízhozamot ér el
  • hatékony – a LED-es világítás gondoskodik a kellemes hangulatról sötétben is
  • tartós – az erős polirezin konstrukció vízálló és tartós

TERMÉK LEÍRÁSA

Stílusos napelemes szökőkút

Néha az az érzése, hogy valami hiányzik a kertjéből? Mit szólna egy napelemes szökőkúthoz? A solar szökőkút napelemmel működik, a víz halk csobogása pedig kellemes hangulatot varázsol kertjében, és nem utolsósorban stílusosan mutat. A napelemes csobogó három falra szerelt edénnyel rendelkezik. A lapos hátlapnak köszönhetően a szökőkutat optimálisan a kert szélére vagy fal elé helyezheti. A napelemes kerti csobogó kellemes mikroklímát hoz létre, amely pozitívan hat a környező növényekre. A szomjas madarak pedig hálásan fogadják a kútban lévő vizet.

Hatékony és friss! Napelemes kerti csobogó a hillvert-től

A szolár szökőkutat környezetbarát módon, napelemmel láthatja el árammal, amelyet egy kiváló minőségű lítium-akkumulátor tárol. A nagy teljesítményű szivattyút egy akkumulátor működteti, amely 300 l/h vízáramlást biztosít. Annak érdekében, hogy a napelemes kerti szökőkút mindig kellemes látványt nyújtson a kertben, fektesse le a napelempanelt az 500 cm hosszú kábel segítségével egy napos helyre. Éjszaka a beépített LED világítás gondoskodik a kellemes hangulatról.

A kerti szökőkút polirezinből készült. Az anyag vízálló, valamint rendkívül stabil és tartós, így a kerti szökőkút bármilyen időjárási körülménynek ellenáll. A biztonságos kültéri üzemeltetés érdekében a vízálló szivattyú IPX8 védelmi osztállyal rendelkezik, a napelemek pedig az IP44 védelmi osztálynak köszönhetően védettek a fröccsenő víz ellen.

MŰSZAKI ADATOK