B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20130021

|

Modell: IN-DET-63

B-termék Tojástartó inkubátorhoz - kacsa

14 590,00 Ft 18 199,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas - hely 64 kacsatojás számára
  • tartós - polipropilénből készült műanyag rács (PP)
  • testreszabott – az incubato keltetőgépjeihez (cikkszám: 10130020; 10130019; 10130018; 10130017; 10130016)
  • rugalmas - cserélhető más tartókra
  • helytakarékos - könnyen tárolható

TERMÉK LEÍRÁSA

Tojástartó tálca kacsa tojások számára

Egyik tojás sem egyforma, ezért vannak különböző nagyságú lyukméretű tojástartók különböző tojásokhoz, mint például libatojások, kacsatojások vagy fürjtojások számára. Ez optimális távolságot garantálnak a szomszédos tojásokhoz és biztonságos tartás biztosít a keltetőgépben.

A keltetőgépben minden centimétert kihasznál a kacsatojásokhoz való tojástartóval

A kacsatojás tartó mérete megegyezik az incubato IN-EI-264-től kezdve a IN-EI-528-ig modelljeivel. A tartóra összesen 64 tojás helyezhető és a keltetőgép egyik szintjén kikeltethető. Attól függően hogy hány szinttel rendelkezik keltetőgépje, több kacsatojást is kikeltethet egyszerre. Emellett több réteg tojást is tárolhat egymás fölött a tárolótálcákkal. Ennek hála a tároló tálca egy nélkülözhetetlen segítő keltetőgépekhez a mezőgazdasági kiegészítők közül.

A tároló tálca polipropilénből (PP) készült, amely elég puha, hogy ne károsítsa a tojásokat, de egyidejűleg elegendő stabilitással rendelkezik, hogy tartsa ezek pozícióját. Ezen túl a műanyag nagyon ellenálló, így a tojásokat a tojástartó tálcán le is moshatja vagy fertőtlenítheti, anélkül hogy a tartót károsítaná. A lapos kialakításnak hála a tojás tartók probléma mentesen tárolhatók.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK