B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20062108

|

Modell: MSW-DCM-03

B-termék Dobos csőtisztító gép - 390 W - 1486 fordulat/perc - Ø 32–100 mm

176 990,00 Ft 220 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – 390 W teljesítményű motor 1486 fordulat/perccel
  • hatékony – a lefolyótisztító spirál a dobban összesen 15 m hosszú és {{rollers_diameter_237}} mm átmérőjű
  • kompatibilis – 32–100 mm átmérőjű csövekkel
  • tartozékok – 4 különböző fúrószárat tartalmaz
  • mobil – praktikus fogantyú a szállításhoz és stabil talp

TERMÉK LEÍRÁSA

Tiszta csövek! Az MSW csőtisztító gépével

Tisztítsa rendszeresen a csöveket, és távolítsa el hatékonyan a szennyeződéseket az MSW dobos csőtisztító gépével a balesetek megelőzése érdekében! A készülék még a makacs lerakódások esetén is optimális teljesítményértékeket kínál, amelyekkel gyorsan helyreállíthatja csővezetékek megfelelő áramlását. Alkalmazza a speciális fúrókat a különböző eltömődésekhez. A fúrókat néhány egyszerű lépésben cserélheti a spirál végén. A dobszerkezetnek köszönhetően a lefolyótisztító gép beltéren is használható anélkül, hogy túlzott szennyeződést hagyna maga után.

Hatékony dobos csatornatisztító gép

A szennyezett csövek erőteljes tisztításához használja a nagy teljesítményű 390 W-os motort, amely 1486 fordulat/perc sebességgel mozgatja spirált a csőben. A lábkapcsoló segítségével könnyedén mozgásba hozhatja a spirált, majd ismét leállíthatja, így Ön mindig kézben tarthatja és ellenőrizheti a tisztítási folyamatot. A maximális biztonság érdekében a GFCI védelem be van építve a készülékbe. A dobban található lefolyótisztító spirál maximális hossza 15 m, amely megakadályozza a túlzott szennyeződést, valamint mindig kéznél van. A szennyeződéstől függően 4 fúró közül választhatnak, amelyek optimálisan mozognak a csőben.

A spirálok és a fúrók átmérője 12,7 mm. A lefolyótisztítóval hatékonyan távolíthatja el szennyeződéseket legfeljebb 32–100 mm átmérőjű csövekből. A spirálok anyaga optimális a nedves környezetben való munkavégzéshez, valamint rendkívül rugalmas és tartós.

A célzott tisztításhoz 4 fúró található a szállítási csomagban. A klubfúró hatékonyan távolítja el az eltömődéseket a keskeny csőhajlatokban. A zsírokhoz és folyékony anyagokhoz pedig a levélfúró áll rendelkezésre. Az igazán makacs lerakódások eltávolításához csatlakoztassa a villás vágófejet a spirál végéhez. Válassza a fogazott villás vágófejet, ha apró ágakat és gyökereket szeretne fűrészelni. 

A dobos lefolyótisztító géppel rendkívül tisztán dolgozhat. Tisztítás után a koszos spirál a dobban tárolható. Ez a rendszer ideális kórházakba, szállodákba vagy középületekbe, de számos más alkalmazási területen is hatékonyan használható.

MŰSZAKI ADATOK