Tétel: EX10061548

|

Modell: MSW-DA-20

Csúszókalapács készlet - 7 részes

25 699,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – nagy húzóerő az extra nehéz, 2,2 kg-os kalapácsnak köszönhetően
  • egyszerű – ideális szerszám szakemberek és hobbiszerelők számára egyaránt
  • tartozékok – a szállítási csomagban két kihúzó (méret: 121 x 25 mm / és 60 x 13), egyenként két 2 horony (52 és 103 mm-es hossz) található
  • biztonságos – a markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe, és megakadályozza, hogy ujjai véletelneül beszoruljanak
  • tartós – robusztus és ellenálló acélból és tartós műanyagból (PP)

TERMÉK LEÍRÁSA

Ez az eszköz fantasztikus! A tökéletes csúszókalapács a horpadások eltávoltásához

Akár kisebb, jégeső okozta károk, akár parkolás során keletkezett bosszantó horpadások: az MSW-nek, a kiváló minőségű személygépkocsi szerszámok szakértőjének  MSW-DA-20 csúszókalapácsa gyorsan és hatékonyan távolít el minden horpadást, a lakk károsodása nélkül. A csúszókalapács gondoskodik az optimális eredményekről az autók, a teherautók, a motorkerékpárok karosszériáin – vagy akár a mosógépek és a hűtőszekrények felületén, Ön csökkentheti költségeit és időt takaríthat meg. A könnyen kezelhető személygépkocsi szerszám egyaránt ideális professzionális járműjavító műhelyekbe és tapasztalt ezermesterek számára az otthoni garázsba.

Professzionális horpadás javító az MSW szerszámai és készülékei közül

Az erőteljes horpadásjavítóval könnyedén távolíthatók el a különböző formájú és méretű horpadások a festék károsodása nélkül: ehhez csatlakoztassa a négy műanyag húzóelem egyikét a karosszéria felületéhez, és a két adapter közül az egyikkel rögzítse a csúszókalapácshoz! Erőteljes húzással a 2,2 kg-os csúszókalapács segítségével a horpadások fokozatosan eltávolíthatók a lemezről. A nagy húzóerőnek köszönhetően még a nagy horpadások is könnyedén és kis erőfeszítéssel simíthatók ki.

Az extra hosszú markolat segítségével Ön mindent biztos kézben tarthat. A horpadáskihúzó optimálisan továbbítja a húzóerőt a karosszériára. A horpadások méretétől és alakjától függően Ön különböző adaptereket csavarozhat a csúszókalapács menetére – például a szállítási csomagban található két 121 x 25 mm és 60 x 13 mm méretű kihúzót. A csúszókalapács fogantyúja csúszásgátló műanyaggal van bevonva, így az eszköz mindig biztonságosan fekszik a kézben.

A csúszókalapács ellenálló és tartós acélból készült, így hosszú évekig hűséges segítsége lesz a munkában! A horpadás eltávolító kompakt mérete lehetővé teszi a szerszám mobilis használatát helyszíni kiszállás esetén is ügyfeleinél.

MŰSZAKI ADATOK