Tétel: EX10061117

|

Modell: MSW-BPCT-21.2

Fékdugattyú visszanyomó készlet - 21-darabos

15 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • praktikus – fékdugattyúk egyszerű visszaállítására tökéletes
  • rugalmas - jobb-, és balmenetes orsó
  • univerzális - különböző adapterek szinte minden személygépkocsihoz
  • praktikus - szállítótáska fogantyúval együtt szállításhoz és tároláshoz
  • tartós – a kiváló eldolgozásnak és a robusztus acélnak hála

TERMÉK LEÍRÁSA

Univerzális fékdugattyú visszanyomó eszköz minden elterjedt modellhez

Az MSW BPCT-21.2 fékdugattyú visszanyomó szerszámkészlet professzionális megoldást kínál autószerelő műhelyekbe a különböző márkájú autók fékdugattyúinak javításához. Termékünk segítségével egyaránt szerelhet első és hátsó fékeket. Két menetes orsó és különféle adapterek lehetővé teszik a különféle fékmodelleken való könnyed munkavégzést. Az autóipari szerszám egyaránt alkalmas professzionális műhelyek és lelkes barkácsok számára is.

Merev dugattyúk egyszerű visszaállítása az univerzális fékdugattyú visszanyomóval

A féknyereg visszaállító szerszám számos különféle adaptert tartalmaz, amelyek különféle formájuknak és méretüknek köszönhetően használhatók minden általános fékmodellel. A 19 adapter betűkkel és számokkal vannak megkülönböztetve, ezzel megkönnyítve a megfelelő adapter kiválasztását a megmunkálandó járműhöz.

A két forgó orsó T-alakú fogantyúi használat közben erőteljes és megbízható kapcsolatot biztosítanak az egyes adapterekkel. A szerszámkészlet egy jobbra- és egy balra forgatható menetes orsót is tartalmaz – az alkalmazási területnek és a személyes munkamenetnek megfelelően. A fékdugattyú visszaállító eszköz mindkét orsója praktikus T-fogantyúval van ellátva, amelyen keresztül a keletkező erő átkerül a fékdugattyúkra, ezáltal a megfelelő dugattyúkat könnyen és mindössze kis erő ráfordításával állíthatja vissza.

E fékvisszaállító készlet minden egyes eleme acélból készült, így ideális intenzív nyomással járó munkálatokhoz. Az anyag rendkívül erős, valamint ellenálló és alacsony bemetszésérzékenységű. Így az egyes szerszámok tarsósak maradnak, valamint garantálják a hosszú élettartamot és tartósságot.

A teljes szerszámkészlet praktikus műanyag táskában szállítjuk, amelyben minden eszköznek megvan a saját helye. A szerszámosládán található ergonomikus markolatnak köszönhetően a készlet rendkívül könnyen szállítható.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK