(2) Vélemények

Tétel: EX10061121

|

Modell: MSW-BJP-MB.2

Gömbcsukló lehúzó - Mercedes-Benz (W220/W211/W230)

25 399,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • illeszkedik – speciálisan Mercedes-Benz W220, W211 és W230 modellekhez lett kialakítva
  • sokoldalú - lehetővé teszi a különböző méretű gömbfejek beszerelését és leszerelését
  • széleskörű – két présfej (40, 54 mm) és három nyomódarab (22, 33, 57 mm)
  • tartós - kiváló minőségű acélból készült
  • mobil - táska fogantyúval

TERMÉK LEÍRÁSA

Ellenálló gömbcsukló lehúzó Mercedes-Benz W220, W221 és W230-hoz

Végezze el Ön is könnyedén és hatékonyan az MSW szerszámai és felszerelései közé tartozó MSW-BJR-MB.2 gömbcsukló lehúzóval a különböző Mercedes modellek gömbfejeinek eltávolítását. A nyomtávrúd kinyomót kifejezetten professzionális használatra terveztünk, de hobbi szerelők számára is tökéletesen alkalmas.

Egyszerű gömbcsukló eltávolítás és beszerelés az MSW gömbcsukló lehúzóval

A multifunkcionális személygépkocsi szerszám egy nyomóorsóból, egy 40 és egy 54 mm-es présfejből, valamint 22, 33 és 57 mm-es nyomódarabokból áll. Ezáltal különböző gömbcsuklók, tengelycombok vagy nyomtávrúdfejek Mercedes-Benz W220, W211 és W230 modellekről professzionális módon leszerelhetők. A profilozott nyomáscsavar nagy nyitásszöget tesz lehetővé és kifejezetten imbuszkulcshoz fejlesztették ki, amely biztosítja a szükséges forgatónyomatékot az összeszorított gömbfej eltávolításához. Ezáltal kényelmesen és egyszerűen lecserélheti a gömbfejeket.

Termékünk lehetővé teszi az egyszerű és hatékony gömbfejcserét. A különböző gömbfejek cseréje más forgalomban lévő szerszámokkal az autóban és a szerelőben is kárt okozhat. Ezzel ellentétben az MSW által gyártott gömbcsukló lehúzó megvéd a sérülésektől.

A nyomtávrúd fej kinyomó erős acélból készült, ami garantálja, hogy termékünk még gyakori munkavégzés mellett is tartós kiegészítője lesz munkálatainak. Így még a nehéz munkálatok is hatékonyan és biztonságosan hajthatóak végre. A gömbcsukló lehúzó készlet egy kényelmes és ergonomikus alakú műanyag tokban lett elhelyezve, mely egy praktikus fogantyúval rendelkezik. A táska egyénileg kialakított mélyedései biztosítják, hogy a különböző eszközök mindig rendezettek legyenek.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.5

2 értékelés alapján

08.02.2023

Brukte denne til å skifte nedre bærekule på min Mercedes E-klasse (W211). Alt virket som der skulle. Det ligger flere videoer på Youtube som viser hvordan man gjør jobben med dette verktøyet. Anbefaler å stå på løftebukk, og bruke muttertrekker. Men jeg skiftet ute på grusen med fastnøkkel og muskelkraft. ;)

08.02.2023