Tétel: EX10061637

|

Modell: MSW-MBS-10

Hajó üléstalp - alap: 23 cm - magasság: 330–480 mm

62 490,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • állítható – a magasság 330–480 mm között állítható
  • forgatható – 360°-ban  forgatható és rögzíthető
  • univerzális – 23 cm-es talpával számos vízi járműhöz alkalmas
  • stabil – a robusztus konstrukciónak és a rögzítőfuratoknak köszönhetően
  • tartós – a műanyag (PP + üvegszál) / bőr anyagok alkalmasak sós vízben való használatra is

TERMÉK LEÍRÁSA

Akár horgászok számára, akár egy vízi kiruccanás során: az állítható magasságú üléstalp segítségével mindig megfelelően ülhet!

A MSW-MBS-10 hajó üléstalpon az MSW-től Ön biztonságosan ülhet a horgászat és a vitorlázás során, vagy a motorcsónakban. Az állítható magasságnak és a forgó funkciónak köszönhetően mindig tökéletesen szemmel tarthatja a vizet.

A kapitányi székhez elengedhetetlen egy stabil láb

Akár horgászás közben szeretne magasabban ülni, hogy megfelelő kilátás nyíljon a vízfelületre, vagy ha nyugodtan szeretné irányítani a hajót: 330–480 mm között állítható magasságával az ülés láb optimális ülőpozíciót garantál. Az üléstalp 360°-ban forgatható. A statikusan igazított ülőhelyzethez az ülés néhány egyszerű lépésben rögzíthető.

23 cm-es talpával a hajó üléstalp megfelelő számos típusú vízi járműhöz. A robusztus konstrukciónak és a rögzítőfuratoknak köszönhetően a vezetőülés talp biztonságosan rögzíthető, és garantálja a maximális biztonságot még a nyílt tengeren is. A szerelőlapon minden kapitányi szék gyorsan és megbízhatóan rögzíthető.

A kapitány székláb műanyag (PP) és üvegszál kombinációjából készült, amely nemcsak robusztus és tartós, hanem ideális sós vízbe is. Végül, de nem utolsó sorban, az üléstalp kialakítása magas színvonalú és egyszerű króm megjelenésével jól illik elegáns és rusztikus vízi járművekbe is.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK