Tétel: EX10061564

|

Modell: MSW-BIH-1500

Indukciós hevítő - 1500 W - 6 hevítő tekercs

170 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • precíz –  csak a vezetőképes anyagokat melegíti fel
  • biztonságos – óvja a nem vezetőképes anyagokat, amelyek sértetlenek maradnak
  • praktikus – nincs szükség nyílt lángra a melegítéshez
  • praktikus – a készülék könnyen kezelhető és szállítható
  • sokoldalú – gyors problémamegoldás a különböző felhasználási területeken

TERMÉK LEÍRÁSA

Indukciós hevítő – praktikus és biztonságos!

Az MSW-BIH-1500 indukciós hevítő az MSW-től ideális eszköz a vezetőképes anyagok melegítéséhez és eltávolításához. Akár autóalkatrészekről, akár régi rozsdás csavarokról van szó: az indukciós melegítő segítségével egyszerűen és biztonságosan távolíthat el mindent, ami szükséges, az alkatrészek károsodása nélkül!

A hevítőnek köszönhetően többé nincs szükség nyílt lángra az egyes alkatrészek melegítése során, így minimálisra csökken a műhelyben a tűzveszély. Működés közben az indukciós melegítő szerszám felmelegíti az eltávolítandó vezetőképes fém alkatrészeket, így Ön pillanatok alatt távolíthatja el a régi, rozsdás csavarokat vagy anyákat. Az indukciós technológiával csak a vezetőképes tárgyak hevülnek fel. A hő nem befolyásolja a műanyagot, a gumit, az üveget, vagyis ezek az alkatrészek érintetlenek, illetve sértetlenek maradnak a munkafolyamatok során.

Az indukciós csavarkiszedő hat különböző hosszúságú tekercset tartalmaz, így számos különböző alkatrész melegíthető és távolítható el az eszköz segítségével. Alacsony súlyának és praktikus méretének köszönhetően az indukciós hevítő elősegíti a rugalmas munkavégzést és könnyen szállítható. A LED lámpa levehtővé teszi a hatékony munkát a nehezen elérhető helyeken is.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények