Trustpilot
Akciós
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket
MSW

Inverter - MPPT - Off-Grid - 8 kW - 88% hatásfok

444 990,00 Ft 493 110,51 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10062614

|

Modell: S-POWER MPPT 8000

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Készen áll a szállításra!

Szállítás várhatóan augusztus 2., péntek
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
444 990,00 Ft
3+
5%
422 740,50 Ft
5+
10%
400 491,00 Ft
10+
15%
378 241,50 Ft
Főbb jellemzők
  • független – az otthoni, műhelybeli vagy irodai elektromos készülékek áramellátása az inverterrel, amely a fotovoltaikus rendszer egyenáramát 230 V-os váltakozó árammá alakítja.
  • hatékony – az MPPT technológiával ellátott napelemes inverter maximalizálja az egyes panelek teljesítményét és javítja a napelemrendszer hatékonyságát
  • optimalizált - az intelligens, háromfokozatú töltésmenedzsment rendszerrel az inverter 90 A maximális töltőáram mellett szabályozza a töltési folyamatot.
  • takarékos – a PV inverter energiatakarékos üzemmódjának köszönhetően a megtermelt energia alig vész el, így maximálisan kihasználható
  • biztonságos – a szinuszos inverter átfogó védelmi funkciókkal rendelkezik, mint a túltöltés, a túlterhelés, a túlterhelés, a túlterhelés és a túlmelegedés elleni védelem
  • letisztult elrendezés – a 8 kW-os inverter összes értéke az áttekinthető LC kijelzőn keresztül ellenőrizhető
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Frekvencia [Hz]
50/60
Anyag
Bevont acél
Szín
Fehér
Kijelző
LCD
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
8000
Hatékonyság (névleges teljesítménynél) [%]
88
Névleges DC áram [A]
60
Védelmi funkciók
Túltöltés, túlterhelés, túlkisülés, rövidzárlat, túlterhelés és túlmelegedés
Feszültségtartomány [V]
65 - 150
PV mező maximális teljesítménye [W]
3400
Maximális töltési áram [A]
90
PV mező maximális nyílt áramköri feszültsége [V]
150
Méretek (HxSzéxMa)
43 x 47 x 24 cm
Súly
55.1 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
80 x 48 x 40 cm
Szállítási súly
67.9 kg

Szállítási csomag

  • Inverter S-POWER MPPT 8000

Termékleírás

Független inverter a napelemes rendszerhez

A hálózaton kívüli inverterrel a villamosenergia-ellátást a villamosenergia-hálózattól függetlenül szervezheti meg. Megbízhatóan és hatékonyan alakítja át a fotovoltaikus rendszerből származó egyenáramot váltakozó árammá az összes 230 V-os elektromos készülék számára otthonában, műhelyében, irodájában vagy nyaralójában. Vagy tárolja a megtermelt villamos energiát egy akkumulátorban, és egyszerűen használja fel később. Az akár 88%-os hatékonysággal a legtöbbet hozhatja ki a PV-rendszeréből!

Napelemes inverter a hatékony áramellátás és az optimálisan feltöltött akkumulátorok érdekében

A 48 V-os egyenáramú bemeneti feszültséggel és 230 V-os, 50/60 Hz-es váltakozó áramú kimeneti feszültséggel rendelkező napelemes inverter 8000 W névleges teljesítményével lenyűgöző, és számos elektromos készüléket lát el energiával, a hűtőszekrénytől a fúrógépekig. Az MPPT funkció a legtöbbet hozza ki a napelemes rendszerből, és hatékonyan alakítja át az áramot. Az összes értéket ellenőrizheti az áttekinthető LC kijelzőn vagy az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül. A PV-inverter nemcsak nagy teljesítményű, hanem a kiterjedt túlterhelésvédelmi funkcióknak köszönhetően biztonságos is, Túlterhelés, rövidzárlat, túlterhelés és túlmelegedés.

Később is szeretné használni az áramot? Ezután az invertert nyolc különböző típusú akkumulátor töltőjeként használhatja (az akkumulátor nem tartozék). A háromfokozatú, intelligens töltőrendszer a legjobb töltési tulajdonságokat kínálja a 90 A maximális töltési árammal, amelyet igény szerint 0-100% között állíthat be. Meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és biztosítja a maximális energiatermelést. Ha a napelemes rendszer csúcsidőben több villamos energiát termel, vagy a fogyasztás megnő, a PV-inverter a névleges teljesítmény háromszorosával is megbirkózik. Ha kevesebb energiát termel vagy fogyaszt, az energiatakarékos üzemmód hatékony és veszteségszegény működést biztosít.

Értékelések és vélemények


Rendezés :
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket