Tétel: EX10061244

|

Modell: MSW-EGN-13

Kompresszió teszter - benzin - 30 részes

41 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - a legtöbb benzinmotorhoz használható
  • precíz - a manométer megbízhatóan és pontosan mutatja a nyomást
  • egyszerű - a csatlakozóval ellátott flexibilis tömlőnek köszönhetően
  • tartozékok - adapterek Schrader-modellekhez és további kiegészítők a szállítási csomagban
  • praktikus - a hordozókoffernek köszönhetően az eszközök rendezetten tárolhatók

TERMÉK LEÍRÁSA

Benzin nyomásmérő a tartósan erős motorok érdekében

Ha egy benzinmotor teljesítménye visszaesik, a hengerek nyomásának benzinnyomásmérővel történő ellenőrzése legtöbbször rávilágít a probléma okára. Az MSW gépjármű szerszáma szinte minden gépkocsitípushoz megfelelő, vagyis nem hiányozhat egyetlen gépjármű javító műhelyből sem.

Univerzális és mobilis felhasználás a pontoseredményekért

A benzin kompressziós teszterrel gyorsan és egyszerűen határozható meg, hogy meghibásodott-e a hengerfej tömítése, ellenőrizhető a szelepek megfelelő záródása, illetve, hogy a dugattyúgyűrűk kopottak-e. A benzin nyomásveszteség ellenőrző eszköz nagy és könnyen olvasható kettős skálájú nyomásmérővel rendelkezik. A nyomásmérő nagy pontossággal működik. A kampónak köszönhetően az üzemanyagnyomás ellenőrzése kényelmesen, érintésmentesen végezhető el.

Az átfogó kiegészítő tartozékoknak köszönhetően a kompressziós teszter a legtöbb járműtípushoz használható. A csatlakozók és az adapterek biztosítják széleskörű alkalmazást. Az intuitív gyorscsatlakozásnak köszönhetően a készülék azonnal készen áll a használatra. A szerszám segítségével Ön könnyen és gyorsan rátalál a probléma eredetére. A kompresszió tesztert egy praktikus tárolókofferrel együtt szállítjuk, vagyis az eszköz mobilisan használható, valamint tárolása is rendkívül egyszerű.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények