(3) Vélemények

Tétel: EX10060314

|

Modell: MSW-MHB-360-780

Motoremelő szerelőpad rámpával - 360 kg - 175 x 50 cm

258 990,00 Ft 299 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • Szerelőpad rámpával
  • Levehető rámpával
  • Munkafelület fémből, recézett felületű / 2 pedál, emeléshez és leeresztéshez
  • Sebességszabályozás leengedés közben / Maximális teherbírás: 360 kg
  • Magasság: 21 cm - 78 cm / Hátsókerék csere hely, egyszerű karbantartáshoz
  • 4 u-alakú kapocs, hogy a rögzítőövet meg lehessen kötni / Elsőkerékrögzítő, hogy a motorbicikli ne csússzon el

TERMÉK LEÍRÁSA

Az MSW-MHB-3690-780 motoremelő szerelőpad a MSW Motor Technics-től 360 kg-os teherbírásával minden kívánságot teljesít, ha egy motorbiciklit szereléshez egy kívánt magasságra szeretné emelni.

Egyszerűen egy rámpán keresztül fel lehet tolni a motorbiciklit a rekeszre. Elöl a motorbiciklit egy kerékbefogóval rögzítik. Ezen kívül négy u- formájú kapocs van rá szerelve a rekeszre, ezek segítik a motorbiciklit egy rögzítő hevederrel biztonságosan rá kötni a szerelőpadra.

A szerelőrekesz hátsó részén kerékcseréhez van egy kihagyás, le van fedve egy szerelőlappal, amelyiket le lehet venni, hogy egyszerűen hozzá lehessen férni a hátsókerékhez. A szerelőpad megemeléshez és leengedéshez nem kell áram, lábpedállal kell működtetni - 21cm és 78cm közötti magasságot ér el. A munkafelület pontos és biztonságos leengedéséhez be lehet állítani a süllyesztési sebességet.

A 175 x 50 cm nagyságú felület sok helyet nyújt, hogy mindenféle karbantartási munkákat kényelmesen el lehessen intézni rajta. A recézett felületen biztonságosan lehet tolni a motorbiciklit. Az elsőkerékrögzítő ezenkívül még több biztonságot nyújt a motorbicikli rögzítésnél.

Az elsőkerékkapocs egy satuból, egy kézhez eső hajtókarból és két feszítőcsavarból áll össze, az elsőkereket ezzel kell megrögzíteni mielőtt a motorbiciklit rögzítő övekkel kell rá kötni a szerelőrekeszre. A feszítőcsavarok gumiburkolatosak, így a kerekek szerelés közben mindig védve vannak.

A motorbicikli szerelőpad négy kerékről rendelkezik, ebből kettő forgatható, ezúton mozgatható az emelőpad és ott lehet elhelyezni ahol éppen szükséges. A két állítható padlócsavar biztosítja, hogy stabilan áll és nem csúszik el az emelőpad.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

3 értékelés alapján

01.06.2023

Super schnelle Lieferung, einfacher Aufbau und qualitativ sehr gut. Bin voll zufrieden.

01.06.2023

Die Lieferung erfolgte sehr zügig, die Verpackung war sehr ordentlich und alle Zubehörteile waren vorhanden. Der Aufbau lief problemlos und die Hebebühne macht einen hochwertigen ersten Eindruck - hoffentlich bleibt das lange so ;-) Ich benutze sie für einen Roller und dafür ist sie sehr gut geeignet. Ich würde sie nochmal kaufen.

01.06.2023

Abwicklung und Versand waren tadellos und schnell, die Verpackung war gut und der Inhalt vollständig. Der Aufbau war einfach und die Qualität macht einen guten Eindruck. Ich nutze diese Bühne für einen Roller und für den ist sie groß genug und die Hubkraft ist mehr als ausreichend, gleichzeitig ist sie platzsparend unterzubringen. Gut: Qualitätsanmutung generell, Sicherungsstange wird oben eingesetzt, Radklemme ordentlich mit Kurbel, Verbindung zwischen Absenkhebel und Hydraulikzylinder einteilig und geschlossen. Weniger gut: es fehlt ein Mechanismus, um die Lenkrollen etwas anzuheben und so die Bühne gegen Wegrollen zu sichern; das gilt aber m.W.n. für alle 360kg Bühnen. Mein Fazit: ich würde sie nochmal kaufen.