(1) értékelés

Tétel: EX10061988

|

Modell: MSW-STSH-35

Nagy teherbírású polc - 160 x 60 x 180 cm - 4 x 150 kg - Szürke

49 690,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • terhelhető – a polcok teherbírása egyenként 150 kg
  • praktikus – a 160 x 60 x 180 cm-es polc rengeteg tárolóhelyet kínál
  • állítható magasságú – a 4 polc egyénileg állítható
  • sokoldalú – ideális raktárakba, szupermarketekbe, szállodákba és magánháztartásokba
  • praktikus – a polc csupán 21 kg, így rendkívül könnyen szállítható

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagy teherbírású polc 4 polccal – strapabíró és modern!

Nehéz tárgyakat tárol, és modern ipari stílusban szeretné berendezni a helyiséget? Akkor a nagy teherbírású polc az MSW-től ideális választás az Ön számára! A 4 állítható magasságú polc rengeteg tárhelyet kínál a raktárban, a szupermarketben, a szállodában, a pincében vagy a lakásban.

MSW fém polc: maximális teherbírás minimális erőfeszítéssel

A műhely polc rendkívül egyszerűen, csavarozás nélkül szerelhető össze. Egyszerűen csatlakoztassa az alkatrészeket egymáshoz! A fénypont pedig: a polcokat tetszőleges magasságban helyezheti el a tartóoszlopon. A polcok teherbírása egyenként 150 kg.

A drótpolcokkal ellentétben a polcok folyamatosak, így a fémpolcon a legkisebb tárgyak is biztonságosan tárolhatók. A polcok védik az árukat a kifröccsenő folyadékoktól.

160 x 60 x 180 cm-es méretével a tároló polc szinte bárhol elfér. A horganyzott acél oszlopok ellenállnak a rozsdásodásnak és rendkívül könnyen tisztíthatók. A tárolópolc modern, ipari stílusú, így remekül illik pincékbe, üzletekbe, szupermarketekbe, szállodákba és otthonra is!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények


4.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Bei 4 Tablaren, mit je 150kg würden die dünnen Eckstützen sich zusammenfalten wie Papier. Aufgrund der Fotos aber transparent zu erkennen, dass dies kein Schwerlastregal ist. Die Stabilität für den Preis in der Aktion ziemlich ok. Ansonsten einziges Regal mit 160(B)x60(T) zu einem vernünftigen Preis. Perfekt in der Tiefe für 3 Rako Kisten 40x60. Bei 170 Breite hätten sogar 4 Rako Kisten in der Breits Platz. Ohne Anpreisung als Schwerlastregal im Titel des Produktes wären 5 Sterne drin gelegen.