Tétel: EX10061260

|

Modell: MSW-SPS-16

Szilentcsapágy szerszám - VW - Audi - Seat - Skoda - első tengely

23 190,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • univerzális - számos Audi, Seat, Skoda és VW járműmodellhez
  • tökéletes illeszkedés - kifejezetten VAG járművek első tengelyéhez kifejlesztve
  • tartós - robusztus és ellenálló acél, hosszú élettartam
  • véd - minimális kopás, biztonságos használhat
  • mobil - műanyagból készült hordozókoffer

TERMÉK LEÍRÁSA

Szilentcsapágy szerszám, a közvetlenül a gépkocsin végzett munkálatokhoz

Az MSW, a kiváló minőségű autóipari szerszámok szakértője által gyártott, MSW-SPS-16 szilentcsapágy szerszámmal megfelelő felszerelést kap a különböző Audi, Seat, Skoda és VW első tengelyeinek szilentcsapágyainak gyors és professzionális cseréjéhez. A gumi persely lehúzót professzionális műhelymunkára tervezték, azonban az eszköz a szakszerű felszereltség részeként szolgálhat hobbiszerelők garázsaiban is.

Robusztus és megbízható lehúzók az MSW kéziszerszámai közül

A szállítási terjedelem mindent tartalmaz, amire szükség van a VW Polo IV 9N, Seat Ibiza 6L, Seat Cordoba, Skoda Fabia I vagy Audi A2 gumi perselyek cseréjénél az első tengely konzolon: egy orsót, orsó meghosszabbítást, egy orsó adaptert, váll anyacsavart, egy speciális nyomódarabot (beszerelés), egy távtartót (eltávolítás), egy nyomólemezt (szerelés) és egy nyomódarabot (eltávolítás). Mivel az eszközzel közvetlenül az autón végzett szerelési munkálatok során nem szükségesek eltávolítások, nem kell, hogy költséges kerékbeállításra kerüljön a sor, így pedig Ön rengeteg értékes időt és pénzt takaríthat meg!

A professzionális szerszámok optimálisan illeszkednek a jármű megfelelő alkatrészeihez, vagyis használatuk rendkívül egyszerű. A csapágy lehúzó garantálja a leghatékonyabb módszert a szilentblokkok eltávolítására és felszerelésére. Egyéb forgalomban lévő szerszámok használata során károk keletkezhetnek a jármű alkatrészein és az azokat használó személy testi épségében.

A szilentblokk lehúzó tartós és ellenálló acélból készült, vagyis az eszköz hosszú évekig hűséges társa lesz a munkában! Ügyfelekhez való kiszállás esetén, vagy ha a szerszám nincs használatban az eszközök tisztán és biztonságosan tárolhatók a mellékelt szállítókofferben. A gumi persely lehúzó nem hiányozhat egyetlen gépjármű javító műhelyből, de az igazán ambiciózus hobbiszerelők garázsaiból sem!

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK