Tétel: EX10061583

|

Modell: MSW-HT1

Tűzőkalapács - kapocsfogó - 6–10 mm-es tűzőkapcsok

10 290,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • erőteljes – robusztus acélszerkezet edzett szénacélból
  • ergonomikus – a markolat műanyag borítással van ellátva és biztonságosan fekszik a kézben
  • direkt – az ütőerőt közvetlenül az ütőmozgás vezérli
  • rugalmas – tűzőkalapács és kapocsfogó a kapcsok rögzítéséhez és kioldásához
  • univerzális – gyors és közvetlen bőrtűzés, tetőszigetelőlemez-tűzés, szigetelőanyag-tűzés és még sok más

TERMÉK LEÍRÁSA

Erőteljes tűzőkalapács kapcsok rögzítéséhez és kioldásához

Az MSW-HT1 tűzőgéppel az MSW-től, a szerszámok és készülékek szakértőjétől gyorsan és hatékonyan rögzíthet bőrt, tetőszigetelő lemezt, szőnyegkárpitot vagy szigeteléseket. A kézi tűzőgép egyszerűen és biztonságosan működthető egy kézzel, és garantáltak az optimális eredmények. A kapocsfogó segítségével gyorsan kioldhatók a véletlenül elhelyezett kapcsok és eltávolíthatók a régi, kapcsos burkolatok.

A kézi tűzőgép segítségével mindent biztos kézben tarthat

A robusztus kialakítású tűzőkalapács edzett szénacélból készült. A tűzőkalapáccsal optimális eredmények érhetők el, még erőteljes tűzés esetén is. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a kézi tűzőgép rendkívül tartós és könnyen ellenáll a nagy terheléseknek is.

Az ergonomikus alakú markolat biztonságosan fekszik a kézben. A műanyag bevonat megakadályozza az eszköz megcsúszását intenzív ütőmozgások esetén is. Az ütőerőt közvetlenül a lendület vezérli az ütéskor, így a kapcsok szükség szerint finoman, vagy erőteljesen illeszthetők a bőrbe vagy a ponyvába.

A tűzéshez 6–10 mm-es lapos tűzőkapcsok használhatók, vagyis a tűzőgép rendkívül rugalmasan alkalmazható és igazítható a különböző követelményeknek megfelelően. A mellékelt kapocsfogóval eltávolíthatók a hibás tűzőgép kapcsok, valamint kihúzhatók a kapcsok a régi anyagokból.

MŰSZAKI ADATOK