Akciós

Tétel: EX10040334

|

Modell: PHY-HM-3

Anatómiai modell - kéz - négyrészes - eredeti méret - izomdegeneráció

10 190,00 Ft 19 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - nagyon részletes és pontos életnagyságú 3D modell (1:1)
  • szétszerelhető - a bőr, a felületi és a mélyen fekvő izmok is eltávolíthatók
  • sokoldalú - ideális oktatási eszközként és praxisokba
  • mobil - már teljesen összeszerelt, így azonnal és bárhol felhasználható

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos kéz anatómiai modelleredeti méret izomdegenerációval

A physa rendelői felszereléseihez tartorzó életnagyságú, háromdimenziós PHY-HM-3 kéz modell minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyre szüksége lehet az emberi kézfej valósághű tanulmányozásához. Az izmok, az erek és az idegek anatómiai formái tökéletesen pontosak. A mozgásszervi rendszer érthetősége és a kórkép még részletesebb tanulmányozása céljából a modell két felszíni izmai eltávolíthatók. A tökéletesen színezett modell ideális orvosi praxisokba, kórházakba, iskolákba, és a felsőoktatásba vizualizációs és oktatási célokra.

Az emberi kézfej összes funkciója (négy rész)

A kéz modell mérete 1:1-ben megfelel az emberi testrésznek. Az érintett elemek megformálása részletes és realisztikus. A bőr, az alatta lévő izomzat, valamint a szalagok, és az erek részletesen tanulmányozhatók a modell segítségével. Az életnagyságú méret lehetővé tesz az emberi kéz fontos összefüggéseinek és funkcióinak, valamint a patológiás izomdegeneráció szemléltetését.

A kéz anatómiai modell fontos kiegészítője minden ortopédiai praxisnak. A fontos funkciók, valamint a betegségek kiválóan szemléltethetők az életnagyságú 3D-modell segítségével. Az életnagyságú szemléltetés elősegíti a megértést, illetve a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel pontosan magyarázhatja el a kar különböző funkcióit.

A speciális, könnyű műanyag különösen valósághű megformálást tesz lehetővé. A magas színvonalú kivitelezésnek köszönhetően a kéz modell a legpontosabb kereskedelmi forgalomban lévő anatómiai modellek közé tartozik. A háromdimenziós modell kivitelezése robusztus, konstrukciója magas színvonalú. A modell egy szilárd talapzatra van felszerelve, amely biztosítja a kiváló minőségű szerkezet stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK