Tétel: EX10040337

|

Modell: PHY-EM-2

Fül modell - 4 részre szedhető - háromszorosára nagyított

26 090,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - részletes, pontos és színezett háromszorosára nagyított 3D-modell
  • szétszedhető - a dobhártya a kalapáccsal, az üllővel és a kengyellel, valamint a labirintus az ívjárattal és a csigával kivehetők a modellből
  • sokoldalú - ideális oktatási eszközként és praxisokba
  • mobil - szállítás összeszerelt állapotban, így a modell azonnal és bárhol használható
  • kiegészítők - a tábla a csomag tartalma

TERMÉK LEÍRÁSA

Pontos fül modell háromszoros nagyításban

A physa rendelői felszerelései közé tartozó háromszorosára nagyított, háromdimenziós PHY-EM-2 fül modell minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet az emberi szerv realisztikus reprodukciója megkövetel: a modell frontális és a horizontális metszetben ábrázolja a szerv felépítését. A modell anatómiai formái pontosak és gondosan színezettek. A modell ideális szakorvosi praxisokba, kórházakba, iskolákba, és a felsőoktatásba vizualizációs és oktatási célokra.

Az emberi fül összes funkciója

Az fül anatómiai modell az emberi fül háromszorosára nagyított másának felel meg. Az érintett elemek megformálása részletes és realisztikus. A nagyított méret lehetővé teszi az emberi fül fontos összefüggéseinek és funkcióinak vizsgálatát. A kiváló minőségű modellen látható a külső fül a fülkagylóval és a külső hallójárattal. A középfülben található dobhártya, az üllő, a kengyel, és a kalapács kivehetők a modellből. Továbbá kivehető a modellből belső fül is, ahol az ívjárat, valamint a csiga található.

A fontos funkciók, valamint a betegségek kiválóan szemléltethetők az élethű 3D-modell és a szállítási csomagban található poszter segítségével, így a fül modell elengedhetetlen kiegészítője minden fül-orr-gégészeti szakrendelésnek. A valósághű modellezés elősegíti a megértést, illetve a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modell segítségével pontosan magyarázhatja el a külső-, a közép- és a belsőfül felépítését és különböző funkcióit.

A nagyított modellt összeszerelve szállítjuk, az egyes elemek pontos helyükön vannak, így a modell azonnal használatra kész - ennek köszönhetően Ön értékes időt takaríthat meg. A speciális, könnyű műanyag lehetővé teszi a rendkívül valósághű megformálást. A modell kivitelezése magas színvonalú és robusztus. Az anatómiai modell egy szilárd talapzatra van felszerelve, amely biztosítja a kiváló minőségű, háromdimenziós fül modell stabilitását.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK