Trustpilot
Akciós
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket
physa

Funkcionális vállízület modell PHY-SJ-1

12 090,00 Ft 12 984,21 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

Termék: EX10040245

|

Modell: PHY-SJ-1

Legalacsonyabb ár garancia
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
1+
0%
12 090,00 Ft
3+
5%
11 485,50 Ft
5+
10%
10 881,00 Ft
10+
15%
10 276,50 Ft
Főbb jellemzők
  • Életnagyságú vállízületi modell (1:1)
  • Ideális anatómiai előadáshoz
  • Nagy részletességű 3D-modell
  • Minden ortopédiai rendelőben nélkülözhetetlen
  • Takarítson meg időt! – a felépítés nem szükséges
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Talapzat
Igen
Méretek (HxSzéxMa)
17 x 15 x 20 cm
Súly
0.34 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
13 x 13 x 20 cm
Szállítási súly
0.4 kg

Szállítási csomag

  • PHY-SJ-1 vállízületi modell

Termékleírás

Funkcionális vállízület modell PHY-SJ-1

A PHY-SJ-1 funkcionális vállízületi modell az emberi vállcsontozat élethű felépítése. A műanyagmodell rugalmas szalagok segítségével mind az anatómiát, mind pedig a különböző funkciókat jól ábrázolja. A vállízületi modell elsősorban orvosi modellként használható illusztráláshoz és oktatás céljából. Ideális bemutató modell kórházakba, orvosi rendelőkbe, iskolákba és egyetemekre.
A 3D modell 1:1 méretarányban készült és élethűen ábrázolja az emberi vállat. A váll részletes csontszerkezete ugyanolyan élethűen lett kialakítva, mint az összekötő szalagok helyzete. A reális méreteknek köszönhetően a váll csontozat minden funkciója egyértelműen bemutatható.
Az emberi vállízület élethű megjelenítésének köszönhetően a különböző funkciók egyértelműen elmagyarázhatók, ezért az orvosi rendelőkben, illetve agyanatómiai-előadásokon pótolhatatlan kellék. A vállcsontozat felépítésé háromdimenziósan ábrázolt és élethűen rekonstruált. A rugalmas szalagok szintén pontos helyen vannak, ez pedig lehetővé teszi a funkciók, illetve a lehetséges megbetegedések pontosabb vizsgálatát. Ily módon az emberi vállízlet funkciói, valamit működési zavarai világos módon elmagyarázhatók a diákok vagy akár a páciensek számára.
Ezzel a modellel az emberi váll egy természeteshez közeli reprodukcióját kapja. A vállízületben lévő összes csont egy speciális műanyag segítségével reálisan van ábrázolva. A kar csontjai, a kulcscsont és a lapocka mellett minden szalag, mint például a keresztszalag is ábrázolva van.
A vállízületi modell esetében nem szükséges a felépítés. A háromdimenziós modellt már felépítve, összerakva szállítjuk ki Önnek. Így a 3D-s modell minden további nélkül azonnal alkalmazható a rendelőkben, kórházakban vagy egyetemi előadásokon. Takarítson meg időt a felhasználóbarát váll modellel!
A vállízületi modell különösen robusztusra lett kialakítva. A csontrendszer egy stabil alapzaton áll, amely a 3D modell számára magas stabilitást biztosít. A szalagokat összekötő csavarok rozsdamentes acélból készültek és modell szilárd konstrukcióját segítik elő.

Értékelések és vélemények


Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Nehéz a váll modell összeszerelése?

A vállízületi modellt teljesen összeszerelve szállítjuk ki Önnek, így az összerakás már nem szükséges, így ezzel a modellel értékes időt takarít meg.

Hogyan tisztítható a vállízületi modell?

A szennyeződéseket könnyedén eltávolíthatja a vállízületi modellről egy nedves törlőkendővel vagy egy szivaccsal és kevés tisztítószerrel.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket