Tétel: EX10040350

|

Modell: PHY-LM-4

Láb modell - lábizmok - színes

199 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • pontos - részletes 3D-s modell az emberi lábról
  • jól látható - a színes orvosi modell világosan szemlélteti a felső és az alsó comb izomszerkezetét, valamint a medence és a talp egyes részeit
  • rugalmas - az egyes részek eltávolíthatók a részletes vizsgálat érdekében
  • univerzális - ideális oktatási eszközként és praxisok számára
  • mobilis - könnyen bevihető az előadóterembe, az osztályterembe stb.

TERMÉK LEÍRÁSA

Precíz lábmodell a lábizmok anatómiájával

A physa rendelői felszerelései közé tartozó életnagyságú, háromdimenziós PHY-LM-4 láb modell minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet az emberi testrész reális reprodukciója megkövetel: a részletek anatómiai formái pontosak és gondosan színezettek. A modell ideális orvosi praxisokba, kórházakba, iskolákba, és a felsőoktatásba vizualizációs és oktatási célokra.

A láb anatómiai modell az izomok felépítésével iskolák, egyetemek és orvosi praxisok számára

A láb modell mérete 1:1 méretarányban megfelel az emberi testrész méretének. Az izomcsoportok a medencétől a talpig részletesen és realisztikusan vannak megformálva. Az izomszerkezet egyes elemei kivehetők az alaposabb vizsgálathoz. A comb anatómiájának szemléltetéséhez a modellen jól látható a szabóizom (Sartorius) a musculi biceps femoris, a gluteus maximus, a gracilis, a semitendinosus, a semimembranosus, a rectus femoris, valamint a musculus tensor fasciae latae. Az alsó lábszár anatómiáját részletesen mutatják a kivehető musculi soleus, a gastrocnemius és az extensor digitorum longus izmok. A talpat szintén el lehet választani a modelltől a még részletesebb és még közelebbi megtekintés céljából.

Az életnagyságú méret lehetővé teszik az emberi láb fontos összefüggéseinek és funkcióinak vizsgálatát. A lábizmok anatómiájának modellje egy stabil alapon áll, a lábat pedig egy állványhoz is rögzítve van. A modell segítségével egyértelműen szemléltethető a láb izomzata, vagyis az anatómiai modell egyetlen ortopédiai szakrendelésről sem hiányozhat.

Ahogy a physa összes kiváló minőségű anatómiai modellje esetében, itt is a következők érvényesek: a fontos funkciók kiválóan szemléltethetők a 3D-modell segítségével. Az élethű vizualizáció segíti a megértést és a tanulást. Mindezek mellett a háromdimenziós modellel pontosan elemezheti és magyarázhatja el a láb izomzatának különböző részeit is.

A speciális, könnyű műanyag lehetővé teszi a felső és az alsó comb rendkívül élethű megformálását. A modell kivitelezése robusztus és magas színvonalú.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Értékelések és vélemények