A nagy teljesítményű aszaló gép a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül
A Royal Catering nagy teljesítményű RCDA-110S aszaló gépe lehetővé teszi az egészséges, szárított finomságok elkészítését éttermében, bárjában vagy akár otthonában is. A víz eltávolítása a szárítási folyamat során garantálja, hogy a gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények, valamint a húsok és a halak jelentősen hosszabb ideig megőrizzék eltarthatóságukat és finom ízüket.
Beef jerky vagy szárított zöldségszeletek?
1,800 W-os teljesítményével a gyümölcs szárító fűtőeleme gondoskodik róla, hogy a készülék a lehető leggyorsabban elérje a szárítási folyamathoz a szükséges hőmérsékletet, amelyet a hőmérséklet-szabályozó rendszer megbízhatóan tart fent. A gyümölcsaszaló gép hőmérséklet-tartománya 40 - 90 °C között állítható be.
A hőmérséklet és az időzítő intuitív módon és egyszerűen állítható be a készülék tetején található forgóvezérlés segítségével. Az aszalási folyamat 0–15 óra időintervallumban szabályozható és állítható a vezérlővel. A gyümölcs aszaló gép elülső oldalán egy információs tábla található az időkkel és a hőmérsékletekkel, az optimális eredmények elérése érdekében.
A nagyméretű aszalókamrában a 16 kivehető rozsdamentes acél polc elegendő helyet kínál nagy mennyiségű élelmiszer egyidejű szárításához. A szállítási csomagban található négy szilikon szőnyeg megakadályozza, hogy a szárítandó termékek a tálcákra ragadjanak. A szárítókama hője egyenletesen oszlik el az aszaló szárító gép belső terében, így a dehidrátor alkalmas az ételek felfrissítésére is.
A kamra – akár csak a ház és a polcok – rozsdamentes acélból készült, amely rendkívül könnyen tisztítható és tartós. Az edzett üveg előlap lehetővé teszi, hogy Ön mindig szemmel tudja tartani az aszalás folyamatát, az ajtó kinyitása nélkül. A négy fékkel ellátott keréknek köszönhetően a gyümölcs szárító rugalmasan helyezhető el.