B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012318

|

Modell: RCLK-C590

B-termék Hűtőszekrény - 590 l - Royal Catering

476 990,00 Ft 594 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 2-4 nap

100% biztonságos fizetés

  • tágas – 590 l-es űrtartalommal és négy, egyenként 30 kg teherbírású polccal
  • hatékony – D energiaosztály, környezetbarát hűtőközeg (R600a), és 228 W-os teljesítmény
  • professzionális – a hőmérséklet-tartomány {{cooling_temperature_240_temp}} °C között állítható a digitális termosztáton keresztül 
  • stabil – a 30 mm-rel állítható magasságú lábaknak köszönhetően
  • higiénikus – a sima, könnyen kezelhető és tartós anyagok

TERMÉK LEÍRÁSA

Elegáns hűtőszekrény fehér színben, nagy kapacitással

Számos élelmiszer csak hűtőben tárolva őrzi meg ízét és minőségét. A Royal Catering hűtőszekrény rengeteg helyet kínál a hűtött termékek számára, így Ön mindig elegendő hűtött árut tarthat készleten, akkor is, ha megnövekszik a forgalom. Akár friss zöldségeket, kész ételeket mártásokat, italokat, leveseket vagy tejtermékeket szeretne elhelyezni a fagyasztó nélküli hűtőben: az álló hűtőszekrény megbízhatóan hűt, pont ahogy ez Önnek megfelelő az élelmiszerek további feldolgozásához.

Professzionális hűtő a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül

A fagyasztó nélküli hűtőszekrény kapacitása 590 l. A belső tér optimális kihasználása érdekében négy, egyenként 30 kg teherbírású polc áll rendelkezésre. A digitális termosztát precízen tartja fent a 0–8 °C hűtési hőmérsékletet, amely a kezelőpanelen keresztül állítható be, így Ön pontosan a tárolni kívánt élelmiszereknek megfelelően igazíthatja a hőmérsékletet.

A D energiaosztályú fagyasztó nélküli hűtő R600a hűtőközeggel működik, amely kiváló termodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, és rendkívül energiahatékony. A környezetbarát hűtőközeg nem befolyásolja negatívan az ózonréteget vagy az üvegházhatást. A 228 W-os kompresszor segítségével a hűtőszekrény fagyasztó nélkül gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. 

A kiváló minőségű ház, a hűtőkamra és a szárnyas ajtó tartós és ellenálló acélból készült. A sima felületek gond nélkül tisztíthatók, és nem érzékenyek a külső hatásokra. A hűtő biztonságosan és stabilan áll a 30 mm-rel állítható lábakon.

MŰSZAKI ADATOK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK