B-termékek
B-termékekeinknél főleg teljesen rendberakott, vevőktől visszaküldött vagy kiállítási termékekről van szó. A termékek optikai sérülésekkel rendelkezhetnek, viszont technikailag tökéletes állapotban vannak. B-termék vásárlásakor a megszokott visszaküldési lehetőséget és garanciát természetesen továbbra is garantáljuk.

Tétel: EX20012925

|

Modell: RCSG-150P

B-termék Malacsütő - motorral - 40 kg - nyárs hossza: 137 cm - rozsdamentes acél

184 990,00 Ft 229 999,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – ideális malacsütéshez, valamint bárányhoz, csirkéhez és hasonló grillételekhez is
  • tágas – 126 x 50 cm grillfelület és 137 cm hosszú nyárs
  • variálható – a grillnyárs magassága a grill alapjához képest négy magasságban állítható
  • mobil – négy kerék fékekkel az egyszerű beállításhoz és a szállításhoz
  • aromás – a faszéngrill zamatos ízt ad a húsnak

TERMÉK LEÍRÁSA

Ízletes grillkülönlegességek a Royal Catering malacsütőjével

Lepje meg vendégeit különleges grillspecialitásokkal, legyen szó kültéri vendéglátásról vagy ünnepi rendezvényekről – a grillezett malac nem csak ínyencség, hanem igazi látnivalóság is! Válassza a Royal Catering – a főzőberendezések és vendéglátóipari felszerelések szakértőjének – malacsütőjét, hogy a grillezés sikeres legyen!

A grillnyárs elegendő helyet biztosít egy malac, egy bárány vagy több csirke számára is

A rozsdamentes acél malacsütő grill faszénnel működik, amely elegendő hőt termel a 126 x 50 cm-es grillfelület alatt, hogy a hús szaftos és ropogós legyen. A keret négy magassági szintet kínál a széntől való tökéletes távolság érdekében. A grillnyárs, amely 2 fordulat/perc sebességgel forgatja a húst a grillfelület felett, hatékony 13 W-os motorral és rendkívül energiatakarékos módon működik.

A nyárs munkahossza 137 cm, és legfeljebb 40 kg súllyal terhelhető. A hússütéshez három, 19 mm vastag krómozott grillrács áll rendelkezésre, így változatos grillételeket készíthet minden rendezvényen.

Mit einem widerstandsfähigen Gestell aus Edelstahl in Kombination mit einer Kohlewanne aus Stahl punktet der Grill für Spanferkel mit einer hohen Lebensdauer. Das Fahrgestell ist mit robusten Rollen aus Kunststoff (PP) versehen, die Sie selbst auf unebenen Untergründen wie Kopfsteinpflaster einsetzen können. Bremsen sorgen für die nötige Standfestigkeit während des Grillens.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények