Változatos ételválaszték a bain marie-ban 6 GN tárolóedénnyel
A bain marie a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül kiválóan alkalmas különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. A hat GN tartályban a kívánt hőmérsékleten tartható egy teljes fogás, például húsok, burgonya és szószok, anélkül, hogy az ételek odaégnének. Az étel melegítő megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek, vagyis ideális választás éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, snack bárokba, kávézókba vagy idősotthonok és klinikák konyháiba.
Pontos melegen tartás éttermekben, büfékben vagy levesezőkben
A hatékony, 1800 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vízfürdőt a kívánt hőmérsékletre. Az automata termosztát a forgatógombbal aktiválható, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást 30-85 °C között. Az egyszerű használat érdekében a bain marie egy leeresztőcsappal rendelkezik.
A hat kivehető, fedéllel ellátott GN edény (1 x GN 1/1 / 2 x GN 1/2 / 3 x GN 1/3) összkapacitása 37 l. A teljesen kivehető tartályokat könnyedén töltheti meg ételekkel közvetlenül a főzés helyszínén, így időt takaríthat meg, valamint mindig kényelmesen és szakszerűen adagolhatja a különböző ételeket. A fedelek védik az élelmiszereket felülről is, így azok melegek maradnak.
A melegen tartó pult egy biztonsági üvegből készült fedéllel rendelkezik, amelyet néhány egyszerű lépésben felszerelhet vagy eltávolíthat. A borító megvédi ételeit és edényeit a szennyeződéstől, vendégei pedig mindig jól láthatják az ételkínálatot, és könnyedén tálalhatnak maguknak.
Az étel melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely tartós és korrózióálló. Egészségre ártalmatlan anyagának, és rendkívül sima felületének köszönhetően a bain marie könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló.