Akciós
(1) értékelés

Tétel: EX10012403

|

Modell: RCCD-RT8_9L

Chafing - GN 1/1 - Royal Catering - 8,5 l - 2 fűtőanyagcella

99 590,00 Ft 111 990,00 Ft
Az ár tartalmazza az áfát

Készen áll a szállításra!

Szállítási idő kb. 1-3 nap

100% biztonságos fizetés

  • sokoldalú – különböző ételek melegen tartásához
  • friss – vízfürdőnek köszönhetően nem égnek az ételek oda
  • hatékony – a kiváló hőelosztásnak köszönhetően az étel sokáig forró marad
  • biztonságos – szilárdan rögzített fogantyú a fűtőanyagtartályhoz
  • egyszerű – könnyen tisztítható és kezelhető

TERMÉK LEÍRÁSA

Nagyszabású vacsorákhoz – elegáns rozsdamentes acél chafing

Akár szállodákban, éttermekben, vagy rendezvényeken – a Royal Catering chafing edényére mindenhol szükség van, ahol leveseket vagy más finomságot kell melegen tartani. Az íztelen rozsdamentes acél étel melegen tartó kiválóan alkalmas nagy mennyiségű étel megfelelő hőmérsékleten tartására és ízléses bemutatására.

Mobil cséving, amely melegen tartja a leveseket, pörkölteket és más hasonló ételeket

Elegáns kialakításának és méretének köszönhetően az ételmelegítő valódi látványosság, amely felhívja vendégei figyelmét ízletes tartalmára. Az 8,5 l-es kapacitású étel melegentartó ideális nagy létszámú rendezvényekre. A 65 mm mély könnyen eltávolítható GN 1/1 chafing edény egyszerűen tölthető meg a frissen főtt levesekkel, mártásokkal, chili con carne-val vagy zöldségpörkölttel közvetlenül a tűzhelynél.

A cséving melegítő strapabíró és karcálló rozsdamentes acél, edzett üveg anyagokból készült, és megfelel a vendéglátóiparban támasztott legmagasabb higiéniai követelményeknek. A chafing hőálló cool touch fogantyúval rendelkezik, amely garantálja a biztonságos használatot. A hőszigetelő fedél üvegbetétjén keresztül Ön és vendégei mindig jól láthatják az ételeket anélkül, hogy ki kellene nyitniuk a chafing edényt. A fedő könnyen felnyitható az ételek eltávolításához és adagolásához.

Az étel melegen tartó rendkívül egyszerűen és rugalmasan használható, mivel nincs szükség hozzá tápellátásra. A fűtőanyagtartályok könnyen hozzáférhetők, és megtölthetők vendéglátóipari fűtőpasztával. A fűtőanyagtartályok egy-egy fedél található a láng egyszerű eloltásához, és kialakításának köszönhetően garantálja a maximális biztonságot a chafing használata során. A fűtőanyagpasztát biztonságosan középre, a 595 x 435 x 95 mm-es víztartály alapja alá kell elhelyezni. A vékony falú tartály biztosítja a pontos és gazdaságos melegítést, valamint az optimális hőeloszlást, így az ételek tálalásra készek akár több órán keresztül is. A víz ideális pufferként szolgál, vagyis az edényben lévő ételek nem égnek és nem sülnek oda. A vízfürdő másik előnye: ha az üzemanyag lángja már kialudt, a forró víz egy ideig még melegen tartja az ételt.

Használat után a készülék könnyen szétszerelhető, tisztítható és tárolható.

MŰSZAKI ADATOK

Értékelések és vélemények


5.0

1 értékelés alapján

01.06.2023

Zakoupený chafing udělal velkou radost, především svým precizním provedením.